Terjeszkedik az új orosz boltóriás, a Mere

Lett lazac, litván kolbász és lengyel napraforgóolaj. Egyebek mellett ezt is árulja a Magyarországgal is hírbe hozott diszkont.

2024. 04. 08. 20:23
Terjeszkedik az orosz boltóriás Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miközben a fél ország abban reménykedik, hogy a szuperolcsó Mere megjelenik Magyarországon, az orosz boltlánc valójában egészen más irányú terjeszkedést folytat. A Retail Detail írta meg, hogy az oroszok folytatják a belga expanziójukat. Pontosan nem is a Mere márkája alatt (merthogy ez, úgy tűnik, megszűnt, ezért is lenne különös a magyarországi megjelenése), hanem az ennek a helyén újonnan létrehozott MyPrice brandet építik, méghozzá kifejezetten szorgosan. A szaklap arról számolt be, hogy a MyPrice április 12-én, ezen a héten pénteken nyitja meg negyedik belga üzletét Antwerpenben.

A tervek szerint még ebben a hónapban átadják az ötödik boltjukat is, Bertrix településen. Ezzel pedig nincs vége a sorozatnak, ugyanis az orosz lánc gőzerővel keresi a további helyszíneket. Így például a következő fél évben egy második antwerpeni egységet is megnyitnak. 

De már most elmondható, hogy a MyPrice az eddigi boltjaival is nagyobb hálózatot tudhat magáénak, mint a Mere valaha. 

A teljes cikk itt olvasható:

https://www.vg.hu/kiskereskedelem/2024/04/mere-magyarorszagon-myprice

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.