Felfegyverkezve masíroztak a színes bőrű milicisták + videó

A felvételek alapján olyan, mintha a náci birodalom újjászületésének lennénk tanúi.

Forrás: pestisracok.hu2020. 10. 05. 14:59
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mintha a náci birodalom újjászületésének lennénk tanúi – legalábbis ezt támasztják alá azok a felvételek, melyeken felfegyverezett milicisták masíroznak, majd Black Power! felkiáltással lendítik magasba karjukat. A helyszín ezúttal az amerikai Lafayette, ahol az NFAC állítása szerint az Egyesült Államok negyedik legnagyobb milíciája vonult fel szombaton délután és hirdette a „fekete erő” hatalomátvételét – írja a PestiSrácok.

Én vagyok az NFC! Fekete hatalom! Fekete emberek! Fekete ember! Fekete nő! Fekete gyermek! Fekete Nemzet! – ilyen és ehhez hasonló kiáltásokkal nyomatékosította közel félezer felfegyverkezett BLM-es, NAFC-s aktivista Lafayette utcáin, hogy őket nem lehet megfélemlíteni, szabályok közé szorítani. Az erőfitogtató demonstráción több beszéd is elhangzott a milicisták részéről, a milicisták részéről az egyik felszólaló – Verone Thomas – pedig kijelentette, hogy Bidenre fog szavazni.

Beszámolók szerint az utcán a félautomata fegyverekkel hadonászva a csoport tagjai azt is üvöltözték, hogy nem marad következmények nélkül Trump politikája, szavaik szerint ez „háború a nemzetünk ellen”.

Forrás: Twitter

A fegyveres alakulat nagyvezére John Jay Fitzgerald Johnson, aki az NFAC (Not F * cking Around Coalition) nagymestereként aposztrofálja magát és ad utasításokat, akiről némi kutakodás után kiderülhet, hogy néhány évvel ezelőtt független elnökjelöltként akart indulni a választásokon. Olyan magvas gondolatokkal, mint például ezek: „A megoldás nagyon egyszerű. Követjük a felszabadítási nyilatkozatot, és minden rabszolga-afrikai-amerikai leszármazottat politikai fogolynak nyilvánítunk itt, az Egyesült Államokban, akit érint a portugál rabszolga-kereskedelem, majd ezt követően az Egyesült Államoknak van választása, hogy vagy egy földdarabot farag nekünk itt, vagy elvesszük Texast, és tesszük a saját dolgainkat. Ne állítsanak meg minket, ha elmegyünk valahova, ahol a saját földünket adják vissza nekünk a saját nemzetünk felépítéséhez.” Szinte érthetetlen, hogyan nem sikerült megnyernie az elnökválasztást. Az viszont elvitathatatlan tény, hogy karizmatikus egyéniség, amilyen mondjuk Hitler volt. Az amerikai közvélemény számára talán nem egyértelmű, hogy ez az ember elnöki babérokra pályázik és az sem, hogy egy folyamatosan növekvő fegyveres milíciát irányít. És itt érdemes kitérni arra is, hogy a nácizmus fő jellemzői igencsak megjelennek az NFAC vezére által irányított szervezetben. Nézzük, miről is van szó.

ÚJJÁÉLEDT NÁCIZMUS, SZÍNES BŐRŰ FÜHRERREL

Hasonlóan, mint a nácik, itt is a nemzeti, (nacionalizmus) és baloldali (szocializmus) ideológiák összedolgozásával egy új világnézetet hoznak létre. Nem áll távol tőlük a szociális demagógia, a baloldali típusú jelszavak hangoztatása, minden társadalmi rétegnek azt ígérik, amit az hallani akar. Az alapelvei közé tartozik a totalitás, azaz hogy az emberi élet valamennyi területére kiterjedjen, azokat az állam hatalma és befolyása alatt tartsa. Megszerzett pozícióit erőszakkal is kész fenntartani. További ismert náci technikája, hogy széles tömegekhez szóljon, illetve, hogy szubjektív és egyoldalú legyen a témaválasztása, valamint kevés témára koncentráljon, de azokat kitartóan ismételje. Csakúgy, ahogyan az a náci birodalomban, itt is jellemző az erő kultusza, a szimbólumok, jelképek használata (horogkereszt, „Heil Hitler” köszöntés, Sieg heil! stb.). Fasiszta mintára a nácik körében is a karlendítés vált köszöntéssé, amelyet kiegészített a „Heil Hitler!” kiáltás, amit az amerikai csoport most a „Black Power” -rel helyettesít. De nem áll távol tőlük sem a megfélemlítés, a terror, és csakúgy, mint a náci árja fajelméletnél, itt is megjelenik a felsőbbrendűség érzése – csak színes bőrű értelmezésben. S míg a nácik a zsidókat tették felelőssé mindenért, a Black Power tagjai a gazdasági világválságért, a nyomorért a fehér ember bűnbakként történő beállításában találják meg a fő mondanivalóját. Persze felfedezhető itt is az úgynevezett élettérelmélet, a lebensraum, láthatjuk Texas elfoglalásának gondolatát. És csakúgy, mint a náciknak, nekik is van „Führer”-jük, aki Grandmaster néven regnál ebben az igen szélsőségesen radikális mozgalomban.

AZ EURÓPAI UNIÓ SZERINT MINDEZ AZT MUTATJA, HOGY ELÉG A RASSZIZMUSBÓL!

Az igencsak rémisztő történelmi tények tudatában különösen pikáns, hogy szeptember közepén jelentette be az Európai Bizottság: ki kell alakítani egy rasszizmusmentes Európai Uniót. A testület illetékes biztosai szerint egy cselekvési tervvel akarják beindítani ezt a folyamatot, amely válasz lenne a Black Lives Matter-mozgalom tüntetéssorozata által felvetett hatalmas problémákra. Úgy vélik: az Európára is átterjedt tiltakozás bebizonyította, hogy Európa nem tesz meg mindent a rasszizmus ellen. A tervek szerint az uniós intézményeknél is változtatnak az eddigi személyzeti politikán, hogy jobban megjelenjen a társadalmi sokszínűség. Emellett minden tagállamtól rasszizmus elleni stratégiát várnak 2022-ig. Az uniós szintű rasszizmusellenes munka összehangolásáért pedig egy rasszizmusellenes koordinátor lesz a felelős. Ő egyeztetne a kisebbségek képviselőivel, az Európai Parlamenttel és a tagállamokkal. Remek ötlet, nem vitás. Jöjjenek csak a színes bőrű milicisták.

Facebook hozzászólások

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.