Segélykiáltást küldtek a rendőrök Svédországból

Mit várhatunk Svédországtól?

2019. 02. 20. 14:40
null
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Drámai hangvételű közlemény jelent meg a svéd rendőrség hivatalos honlapján, amelyben arról számolnak be, hogy megteltek az ország börtönei, gyakorlatilag nem tudják hová elhelyezni a jövőbeni elítélteket. Az írás akut állapotot említ, Stockholmban és Göteborgban a legsúlyosabb a helyzet.

Az egyik legismertebb főrendőr, Mats Löfving azt is előrevetítette, előfordulhat olyan eset, hogy „soron kívül” szabadítanak fel helyeket a börtönökben, mindenesetre valamiképpen kezelnie kell majd az államnak a helyzetet.

A közleményben azzal indokolják a börtönök telítettségét, hogy a korábbiaknál hatékonyabban dolgoznak, ám ennél többet nem is várhatunk abban az országban, ahol a PC-terror uralkodik.

Nem is várhatunk mást ott, ahol a média elhallgatta a skandináv lányok két hónappal ezelőtt történt brutális meggyilkolása kapcsán azt, hogy ők az iszlamista terrorizmus áldozataivá váltak.

Mit is várhatunk ott, ahol az állami televízió a rendőrséget is cenzúrázza, így fontosabbnak tartva a migránsok jogait annál, hogy megkerüljenek a tettesek.

Mit várhatnánk attól a Svédországtól, amelyben évek óta növekszik a bűnözés, s egyre másra küldik a rendőrök egyesével és testületileg is a segélykiáltásokat (néhány példa ITT, ITT és ITT)

Tegyük ehhez hozzá azokat a híreket, amelyek a migránsok által elkövetett szexuális támadások kapcsán arról szólnak, hogy nevetséges büntetéseket, vagy még azt sem kapnak az elkövetők (példa rá ITT és ITT).

És mit várhatunk attól a Svédországtól, amely már 2015-ben világgá kürtölte, hogy „megtelt”, ám azóta is ott propagálják (és alkalmazzák) a bevándorlást, ahol csak tudják.

Hogy mit várhatunk jelenleg a svéd állami vezetőktől?

Azt, hogy a magyar családtámogatási intézkedéseket tekintik a legfőbb problémának.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.