Kezdjük azzal, hogy milyen a kínai száznapos tojás. Tudniillik ezt száz napig fermentálják oltott mésszel összekevert faszénben, a keveréket vízzel hígítják, és megsózzák. Olyan, amilyennek hangzik: kívül rohadt, belül rohadt, de a miénk. Illetve a kínaiaké. Hát persze, hogy kábítószert is lehet csempészni benne, ha a kilencvenes évek Budapestjén vagyunk, mert kissé ilyen volt a kilencvenes évek demokráciája is: a gulyáskommunista ételmaradványokat Made in China tányérokról csipegették a magyarok. De térjünk a lényegre.
Furcsa démonok nyomában: bárzongorista-verseny is indul a világhírű magyar zenei virtuóz tiszteletére
A zene szabadságát hirdető koncertsorozat Kecskemétet, Pécset, Győrt, Debrecent és Szegedet érinti. A verseny a Cziffra György Vándorkiállításhoz kapcsolódik.