Kezdjük azzal, hogy milyen a kínai száznapos tojás. Tudniillik ezt száz napig fermentálják oltott mésszel összekevert faszénben, a keveréket vízzel hígítják, és megsózzák. Olyan, amilyennek hangzik: kívül rohadt, belül rohadt, de a miénk. Illetve a kínaiaké. Hát persze, hogy kábítószert is lehet csempészni benne, ha a kilencvenes évek Budapestjén vagyunk, mert kissé ilyen volt a kilencvenes évek demokráciája is: a gulyáskommunista ételmaradványokat Made in China tányérokról csipegették a magyarok. De térjünk a lényegre.
![](https://cdn.magyarnemzet.hu/2024/07/pTS1VtRSA7VNiKeBza3Izu1kvx7BkEYRoIpMFLFSrAU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYwMzczMjBiODI0MDQzNDQ5MzQwNjUyMGEyMDk4NTZj.jpg)
Az öt legjobb Donald Sutherland-film – A testrablók támadása + videó
A sci-fi-horror műfaj egyik klasszikus mozija.