A Volbeat ősszel turnéra indul, Budapestre is eljön + videó

Világ körüli turnéra indul ősszel a Volbeat, akik Budapesten is koncertet adnak. A dán rockcsapat november 5-én a Barba Negrában lép fel a Skindred és a Bad Wolves társaságában.

Forrás: Live Nation2022. 06. 27. 11:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Volbeat tagjai alig várták, hogy bejelenthessék Servant Of The Road névre keresztelt világ körüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, melyen a Skindred és a Bad Wolves melegíti majd be a közönséget – olvasható a Live Nation közleményében.

A Volbeat tagjai megjegyezték:

Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindred-et és a Bad Wolves-t is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni.

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében „titán heavy metal riffek ütköznek rock ’n’ roll groove-okkal”, mindemellett a rajongók a banda klasszikus nótáinak és a rajongók kedvenceinek keverékére számíthatnak a koncerteken, kiegészítve az új album dalaival.

Az európai turné jegyértékesítése július 1-jén 10 órakor kezdődik. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be. A koncertre VIP csomag is kapható, a banda által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon található.

Borítókép: Volbeat (Fotó: Live Nation)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.