időjárás -1°C Natália 2023. december 9.
logo
Az együttes május 13-án lép fel a Barba Negrában

Megjelent Tátrai Tibor zenekarának első lemeze

Magyar Nemzet
2023.02.23. 14:07 2023.02.24. 14:48
Megjelent Tátrai Tibor zenekarának első lemeze

A sokak által csak új honi szupergruppként emlegetett rockformáció, a Godfater dübörgő sikert aratott néhány napja a zsúfolt Akváriumban. Nincs ebben semmi meglepő, hiszen eddig amerre csak járt az alig egy éve alakult zenekar, mindenütt hatalmas érdeklődés előzte meg a koncerteket.

Az új formáció színvonalát az együttes összetétele (Tátrai Tibor – gitár, Szebényi Dani – ének, billentyű, Borlai Gergő – dob, Gotthard Mihály – gitár, Kéri Samu – basszusgitár) eleve garantálja.

A godfater. borítója

Ahogy most is, legutóbb tavaly a Müpában tartott fellépésre is hetekkel korábban gazdára lelt az utolsó jegy is, alighanem a következő nagyobb fővárosi koncert esetében sem lesz ez másként. Május 13-án a Barba Negrában a remények szerint minden eddiginél többen lehetnek egyszerre részesei a csodának.

A ráhangolódásban segíthet a Godfater 0 című CD, amely debütáló album is egyben. A lemezre élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat – három saját nóta mellett a zenekar tagjai válogattak a Tátrai Tibor múltjához köthető széles repertoárból, a Barba Negrában természetesen ezeket is meghallgathatja majd a közönség.

Borítókép: A banda a színpadon (Fotó: Atalogy)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.