Jól ismerte Tina Turnert Leslie Mandoki, meghatóan búcsúzik

Nem sok magyar ismerte személyesen Tina Turnert, de Leslie Mandoki közéjük tartozik, közösségi oldalán meg is emlékezett a 83 évesen elhunyt legendás énekesnőről.

Magyar Nemzet
2023. 05. 26. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leslie Mandoki ezekkel a sorokkal búcsúzott Tina Turnertől: 

Egy ikonikus legenda távozott az élet színpadáról. Ragyogó és dicsőséges napokat éltél át, de átmentél az élet sötét völgyein is.

Amikor először találkoztunk, a '80-as évek elején pont egy ilyen nehezebb élethelyzetben voltál. Csodálatos volt látni, hogy mindig fel tudtál emelkedni, mint a hamvaiból feltámadó főnix, és fényt teremtettél azoknak a millióknak és millióknak, akik szeretik a zenédet. Anna Mae, hosszú utad volt! Micsoda nagyszerű inspiráció voltál és maradsz mindannyiunk számára, eljutottál a zenei világ legmagasabb csúcsára! 

Micsoda szomorú veszteség ez most a zenei közösségünknek.

Tina Turner (Fotó: Europress/AFP)


Leslie Mandoki így zárta Tina Turnerről megemlékező sorait: 

Nyugodj békében, drága Tina! Amikor fent leszel és találkozol Milesszal, Jimivel és az összes többi nagyszerű zenésszel, valamint néhány Soulmate-ünkkel, amilyen Greg Lake, Jack Bruce és Jon Lord, akkor énekelj az angyaloknak, mert ők is nagyon jól tudják, hogy te vagy a legjobb. Mindig beragyogtad a színpadot, és most a mennyben a szellemed és a hangod is halhatatlan!

Borítókép: Tina Turner (Forrás: A Mandoki Soulmates Facebook-oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.