Következő mérkőzések
Horvátország
15:002024. június 19.
Albánia
Németország
18:002024. június 19.
Magyarország

Ma lenne 94 éves Bud Spencer, Terence Hill megható képpel emlékezett

Hét éve hunyt el a színész, de a társa és barátja most sem feledkezett meg a születésnapjáról.

2023. 10. 31. 13:10
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli 1929. október 31-én látta meg a napvilágot Nápolyban. Az olasz színész tehát ma ünnepelné 94. születésnapját. Habár immár több mint hét éve, hogy 2016-ban Bud Spencer elhunyt, színésztársa és barátja, Terence Hill most sem mulasztotta el az alkalmat, hogy megemlékezzen az alkalomról. Facebook-oldalán közzétett posztjában azt írta: „Boldog születésnapot, Bud! Hiányzol!” 

A köszöntéshez egy fotómontázst is mellékelt. Az egyik képen a Kincs, ami nincs ikonikus jelenete látható, mikor Charlie O’Brian (Bud Spencer) a kereket oldó Alan Lloyd (Terence Hill) vállának hűlt helyén nyugtatja kezét, miközben az amerikai katonák távoznak a hamisnak hitt pénzzel. A másik fotó idén nyáron készült Terence Hillről, aki az olaszországi Gubbio városában rendezett Spencer Hill-fesztivál színpadán elevenítette fel a legendás mozdulatot.

Terence Hill, avagy eredeti nevén Mario Girotti egyébként tíz évvel fiatalabb, mint társa, ő idén töltötte be a 84. évet. Még most remekül tartja magát, és meglehetősen aktív, bár éppen múlt évben jelentette be, hogy 22 év után búcsúzik a Don Matteo című sorozattól, mert a forgatások már túl fárasztók neki. 

 

Borítókép: Bud Spencer és Terence Hill (Forrás: Facebook/Bud Spencer)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.