Meghalt a Szex és New York színésznője

Frances Sternhagen 93 éves volt, halálhírét fia jelentette be.

Forrás: Instagram/ew.com2023. 11. 30. 9:53
Frances Sternhagen
Frances Sternhagen Fotó: Slaven Vlasic/ABACA/Northfoto
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frances Sternhagen november 27-én, természetes okok következtében halt meg, a hírt fia, John Carlin jelentette be. A színésznőt a legtöbben a hazánkban is népszerű Szex és New York című sorozat Bunny MacDougaljaként ismerhették, de szerepelt a Vészhelyzetben is, és számos filmben játszott, így például a Julie és Juliában Meryl Streep és Amy Adams oldalán. Ezenkívül a színházi világban is otthont volt, korábban számos Broadway-darabban feltűnt. 

Fia megható szavakkal búcsúzott tőle Instagram-oldalán:

Frannie. Anya. Frances Sternhagen.

November 27-én, hétfőn este békésen elhunyt otthonában, másfél hónappal 94. születésnapja előtt. Hamarosan többet fogok írni róla, de most csak köszönetet szeretnék mondani azért a figyelemre méltó művészért és emberért, aki Frances Sternhagen volt. Sokan szerették őt. Nagyon szerencsés vagyok, hogy édesanyámnak, barátomnak, dal- és táncpartneremnek hívhattam. Múlt héten együtt voltunk, és hétfő délután beszélgettünk, elmondtuk, mennyire szeretjük és hiányoljuk egymást. Éppen Londonba készültem repülőre szállni, amikor megtudtam a hírt, és most ott vagyok. Készen állok, hogy a hétvégén előadjak néhány új dalt (az egyiket ő ihlette). Mindig bátorított, hogy írjak, és élvezte, ahogy énekelek. Másnap nagyon korán repülök vissza.

Repülj tovább, Frannie. A függöny leereszkedett egy oly gazdagon, szenvedélyesen, alázatosan és nagylelkűen élt élet végén.

 Borítókép: Frances Sternhagen (Fotó: Slaven Vlasic/ABACA/Northfoto)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.