időjárás -3°C Judit 2023. december 10.
logo
A 17-szeres Grammy-díjas művész 2024. május 31-én lép fel az Arénában

Sting jövőre visszatér Budapestre

Magyar Nemzet
2023.11.20. 10:26 2023.11.20. 10:41
Sting jövőre visszatér Budapestre

Különleges koncerttel érkezik a Budapest Aréna színpadára Sting 2024. május 31-én. A 17-szeres Grammy-díjas előadó dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének. A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take vagy a Message in a Bottle.

Sting legutóbbi fellépéseit a The Times mesterkurzusnak minősítette; „Sting továbbra is vitathatatlanul zseniális előadó, aranyat érő életművel.” A The Telegraph ritka csemegének ítélte, Stinget magát a The Guardian pedig egyedülállónak nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”.

Sting
Sting 2022-ben a debreceni Főnix Arénába. Fotó: Hajdú-Bihari Napló/Molnár Péter

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon keresztül. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation-tagok számára is elérhető lesz november 22., szerda 10 órától november 23., csütörtök este 6 óráig. A teljes körű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. 

A teljes turnéval, jegyekkel és rajongói klubbal kapcsolatos információkért látogasson el a www.sting.com oldalra.

 

Borítókép: Sting májusban visszatért Budapestre (Forrás: Live Nation)

Egy Englishman Debrecenben

A hazánkba rendszeresen visszatérő énekes a határon túli magyarokat is megörvendeztette kétórás műsorával.

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.