Johnny Depp kísérte utolsó útjára a legendás ír zenészt

Shane MacGowan koporsóját egyik legjobb barátja, a Karib-tenger kalózai sztárja, Johnny Depp vitte. A The Pogues ír punkbanda frontembere és a legendás karácsonyi dal, a Fairytale of New York énekese november 30-án, 65 éves korában hunyt el az agyvelőgyulladással vívott nyolcéves küzdelem után. A legendás zenészt a hétvégén temették, és a beszámolók szerint a szertartás olyan volt, amilyennek Shane az életet látni akarta: bohókás és vidám.

2023. 12. 12. 20:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hiradó.hu beszámolója szerint Nick Cave az A Rainy Night in Soho című dalt adta elő a szertartáson, Glen Hansard és Lisa O’Neill ír zenészek pedig a Fairytale of New Yorkot, aminek hallatán többen felálltak a gyászoló tömegből és táncolni kezdtek az elhunyt tiszteletére.


A nem mindennapi szertartáson számos híresség jelent meg, eljött Bono, Bob Geldof, valamint Johnny Depp, aki elhunyt barátja koporsóját a vállára vette a gyászmenet alatt.

A The Pogues punkbandát 1982-ben szervezte meg MacGowan. A Hiradó.hu arról is beszámol azonban, hogy kiszámíthatatlan életmódja, mértéktelen alkoholfogyasztása és megbízhatatlan viselkedése miatt 1991-ben ki kellett tenni MacGowant az együttesből. Később azt állította, hogy 14 éves kora óta egyetlen napot sem volt józan. A 65 éves zenésznél nyolc évvel ezelőtt diagnosztizálták az agyvelőgyulladást, ami miatt folyamatosan kórházi kezelésekre járt. 

Az eredeti cikket a Hiradó.hu felületén olvashatják el. 

Borítókép: Johnny Depp elhunyt barátja koporsóját viszi (Forrás: Youtube)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.