Britney Spears-remake Jack Black módra

Az amerikai színészt, humoristát többek közt A nagyon nagy Ő, A kábelbarát, A pusztító, a Waterworld – Vízivilág, a Kő kövön, a King Kong, a Libabőr, a Jumanji – Vár a dzsungel, a Még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron című filmekből ismerheti a közönség, de énekesként is komoly sikereket könyvelhetett már el.

2024. 03. 02. 13:00
Black, Jack
Los Angeles, 2019. december 10. Jack Black amerikai színész a Jumanji: A következõ szint címû filmjének bemutatóján Los Angelesben 2019. december 9-én. MTI/EPA/David Swanson Fotó: David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sokoldalú művész humoristaként és zenészként is igen népszerű. Barátjával, Kyle Gass-szel közösen hoztak létre egy komédia-rock duót, a Tenacious D-t. Jack Black vendégzenészként feltűnt már a Probot, a Meat Loaf vagy a Queens of the Stone Age zenekaroknál. Több együttes klipjében is szerepelt, a Foo Fighters Learn To Fly című számában Kyle Gass-szel ők alakítják a repülőgép takarítószemélyzetét, de feltűnt még a Beck, az Eagles of Death Metal, a Sum 41, illetve még Ronnie James Dio egyik utolsó videójában is.

Black, Jack; Gass, Kyle;
Jack Black és Kyle Gass Grammy-díjas amerikai zenészek, a Tenacious D szatírikus rockzenekar tagjai fellépnek a Rock im Park könnyűzenei fesztiválon Nürnbergben 2019. június 8-án (Fotó: MTI/EPA/Timm Schamberger)

Jack Black a Metallica, az AC/DC, a Black Sabbath, a Led Zeppelin, System Of A Down sajátos interpretálása után most a tizenévesen világsztárrá vált amerikai énekes, színésznő Britney Spears legnagyobb slágerét dolgozta fel a Tenacious D-vel.

A JB Instagram-oldalán megjelent kliprészlet nagyon hamar népszerű lett, a paródiaduó rajongói szerint jobb lett, mint az eredeti, és máris a folytatását, sőt egy teljes Tenacious D-album megjelentetését követelik.  

Borítókép: Jack Black amerikai színész a Jumanji: A következő szint című filmjének bemutatóján Los Angelesben 2019. december 9-én (Fotó: MTI/EPA/David Swanson)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.