The Idea of You: dögös szingli anyukaként csábít a képernyőn Anne Hathaway

Hamarosan érkezik az év egyik legjobban várt romantikus vígjátéka, a The Idea of You, amelyet Michael Showalter rendezett. A Prime-on debütáló filmhez befutott már az első előzetes is, amelyből kiderül, hogy a gyönyörű Anne Hathaway alakítja Solène-t, az egyedülálló édesanyát.

2024. 03. 16. 7:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A film Robinne Lee 2017-es regényén alapszik, ami a The Idea of You címmel jelent meg. Ez egyes feltételezések szerint egy Harry Stylesról szóló, azaz egy eredetileg online íródott amatőr regény feldolgozása, a főszerepben Anne Hathaway mellett Nicholas Galtizine látható, aki ismerős lehet a netflixes Bíbor szívek című romantikus filmből. 

The Idea of You film
The Idea of You film: vajon kibírja a szerelem a korkülönbséget és a sajtóérdeklődést? (Forrás: Prime)

A sztori szerint a 40 éves Solène szingli anyuka, nem mellesleg egy Los Angeles-i művészeti galéria tulajdonosa tinédzser lányát kíséri el a Coachella fesztiválra. Egy véletlennek köszönhetően találkozik az August Moon 24 esztendős énekesével.

Hayes Campbell a tinilányok egyik bálványa, és mindenki imádja. Hayes és Solène között azonnal fellobban a szikra, és nem sokkal később Hayes felkeresi a nőt. Kettejük szenvedélyes viszonya ezután kezd kibontakozni, amelyet sem az állandó sajtófigyelem, sem pedig a köztük lévő korkülönbség nem könnyít meg. Solène-nek szembe kell néznie azzal, hogy új kapcsolati státusza nemcsak az ő, hanem a hozzá legközelebb állók életére is hatással van. A trailerből azonban kiderül, így sem adják fel, és megküzdenek szerelmük életben maradásáért.

A The Idea of You május 2-án érkezik a Prime Video kínálatába.

Borítókép: Jelenetfotó (Forrás: Prime)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.