Így telt a Paloznaki Jazzpiknik + galéria

Nagy nevekből idén sem volt hiány a színpadon.

Forrás: Veol2024. 08. 03. 19:47
HZ1_5088 Paloznaki Jazzpiknik Fotó: Havran Zoltán
Paloznaki Jazzpiknik Fotó: Havran Zoltán
Fotó: Havran Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 12. Paloznaki Jazzpikniket idén augusztus 1–3. között tartják. Az eseményen legendás nemzetközi sztárok és formációk mellett a hazai jazz élvonala, valamint a legújabb, kísérleti zene is kiemelt helyet kap. A Balaton nagy presztízsű fesztiválján fellép a The Brand New Heavies, Tony Hadley a hajdani Spandau Balletből, a Morcheeba és Anastacia, de a házigazdák egy kislány álmát is megvalósítják, lévén, hogy támogatják a hegedűoktatását – írja a Veol.

Az eseményről előzetesen már a Magyar Nemzet is megírta, hogy akik a magas minőségű zenei élmények mellett kulináris élvezetekkel és a több generációnak szóló programokkal kívánnak töltekezni a Balaton legnagyobb presztízsű fesztiválján, augusztus első hétvégéjén ismét otthonra találnak Paloznakon.

A második nap főfellépői a The Brand New Heavies, Tony Hadley és a Kraak & Smaak voltak.

Borítókép: A helyszínen készült felvétel (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.