Magyar színésznő is szerepel Johnny Depp filmjében

Tavaly ősszel Budapesten forgatta Modí – Három nap az őrület szárnyán című filmjét Johnny Depp, azt azonban ez idáig nem tudtuk, hogy a produkcióban egy magyar színésznő is feltűnik. Trokán Nóra, mint bejegyzésében írja, kisebb szerepet kapott a filmben, ám ezért is nagyon hálás.

2024. 09. 25. 17:44
Forrás: deszkavizio.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly ősszel többször is össze lehetett futni Budapesten Johnny Depp-pel, hiszen az Amedeo Modigliani olasz festőművész életéről szóló Modí – Három nap az őrület szárnyánt a magyar fővárosban forgatta. A rajongók akkor a Károlyi-kert környékén lévő utcákban látták a sztárt, de feltűnt a Beatrice Hastingst alakító Antonia Desplat Budapesten készült fotóin is, a színésznő ugyanis egy képsorozattal intett búcsút az általa megformált karakternek és a stábnak is. Az egyik felvételen Depp például egy fővárosi temetőben látható. 

A film premierje tegnap volt a San Sebastián filmfesztiválon, ennek apropóján osztott meg pár fotót a munkálatokról a produkcióban szintén szerepet kapó Trokán Nóra, szúrta ki az Index.

Egy legendás emberrel forgatni elsőre félelmetesnek tűnhet, de ez gyorsan tovaszáll, ami pedig megmarad, az egy kedves, alázatos emberrel való közös munka. Köszönöm, hogy rám bíztátok ezt a kicsi, de szórakoztató szerepet!

– fogalmazott Instagram-bejegyzésében a színésznő, köszönetet mondva nemcsak Deppnek, de a film készítőinek, valamint színészkollégáinak is a „felejthetetlen napokért”.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.