időjárás 2°C Marcella 2023. január 31.
logo

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

December 4-én, vasárnap ellátogat a budapesti Vasúttörténeti Parkba a Mikulás, hogy ismét felejthetetlenné tegye a múzeum szezonzáró eseményét. Erre az alkalomra a park is ünnepi díszbe öltözik és sok színes programmal vár minden látogatót idén utoljára, mivel legközelebb csak 2023 tavaszán nyitja ki újra kapuit az érdeklődők előtt. A szezonzáró rendezvény műsorában az Apacuka zenekar húzza a talpalávalót, az ünnepi varázslatról pedig Kőhalmi Ferenc interaktív bűvész show-ja gondoskodik.

Szezonzáró a Mikulással a Vasúttörténeti Parkban

Magyar Vasúttörténeti Park
https://vasuttortenetipark.hu/webshop/ Jegyrendelés

A nap folyamán két alkalommal is bemutatják az eseményre összeállított műsort: délelőtt 10 és 13 óra között, valamint délután 14-től 17 óráig. Az egész nap látogatható programok között a gyerekek nagy örömére lesz arcfestés, ugyanakkor nem maradhat el az adventi kézműves foglalkozás sem, ahol szebbnél szebb karácsonyi díszek és mézeskalácsok készülhetnek. A szezonzáró esemény sztárvendége természetesen idén is a Mikulás lesz, aki manójával együtt várja majd a gyermekeket. A családok körében méltán népszerű, autentikusan berendezett Mikulás-szobában pedig fotókkal is megörökíthető a karácsonyi élmény.

A belépőjegy ára 4.500 Ft / fő. Gyermekjegy esetében a belépőjegy ára tartalmazza a Mikulás csomagot, illetve mind felnőtt, mind gyermek esetében a korlátlan kerti vasutazást is.

Jegyvásárlás: ITT