Döbbenetes baleset történt az atlétikai vb-n, Indiának sikerült, ami Oroszországnak nem – a hét legjobb videói

Szokásos videós összeállításunkban tekintünk vissza az elmúlt hét eseményeire. Döbbenetes baleset történt a budapesti atlétikai világbajnokságon. Egy vicces videón egy bahamai futónőn nevet a világ, aki nagyon megjárta Budapesten. Anthonique Strachanre az atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu hozta rá a szívbajt. Bekerült még többek között eheti videós összeállításunkba az is, ahogy Djokovics olyan teátrálisan ünnepelt, mintha egyszerre egy egész Grand Slamet nyert volna. Előbb elterült a borításon, majd összekapta magát, szertartásosan kezet fogott Alcarazzal, sőt meg is ölelte az ifjú spanyolt. Ezután azonban kitörtek belőle az érzelmek, üvöltött diadalmasan és szétszaggatta magán a pólóját.

MAGYAR NEMZET
2023. 08. 26. 6:24
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az oroszok is közzétettek egy videót a Krím félszigeti ukrán partraszállásról

A Telegramra került fel egy rövid videó, amiben oroszok azt mutatják be, hogy a Krím félszigeten történt ukrán partraszállás hogyan is történt, mindezt egy rövid, de annál hatásosabb videóval fűszerezve.

 

Virágokkal emlékeztek Prigozsinra Oroszországban

A Wagner-csoport főhadiszállása előtt virágokkal emlékeztek meg az emberek az elhunyt Jevgenyij Prigozsinról, akinek a repülőgépe a napokban zuhant le. Egyelőre nem tudni biztosan, mi történt.

 

Indiának sikerült, ami Oroszországnak nem

A Chandrayaan–3 indiai űrhajó sikeresen landolt a Hold déli pólusa közelében szerdán – közölte az Indiai Űrkutatási Szervezet (ISRO). Ezzel India – az  Egyesült Államok, az egykori Szovjetunió és Kína után – a negyedik ország, amely leszállóegységgel landolt az égitest felszínén. A napokban Oroszország is megkísérelte a műveletet, de nem sikerült.

 

Döbbenetes baleset történt a budapesti atlétikai vb-n

A budapesti atlétikai világbajnokságon hihetetlen jelenet játszódott le a Nemzeti Atlétikai Központban: a férfi 200 méter elődöntője előtt az edzőpályáról a versenyzőket a stadionba szállító golfkocsi karambolozott egy másik járművel. Emiatt az első futamot, amelyben a 100 méter világbajnoka, az amerikai is érdekelt volt, halasztani kellett.

 

Egy bahamai futónőn nevet a világ, aki nagyon megjárta Budapesten

Anthonique Strachanre az atlétikai világbajnokság kabalafigurája, Youhuu hozta rá a szívbajt.

 

Love story robbantja fel az internetet a budapesti atlétikai vb-ről

A Hősök terén egy szlovák pár, Dominik Cerny és Hana Burzalova a kamerák kereszttüzébe került, akik egy párt alkotnak. Olyannyira, hogy a célban megtörtént a lánykérés.

 

Djokovics feltámadt és visszavágott az amerikai pokolban

Novak Djokovics visszavágott Carlos Alcaraznak a wimbledoni döntőben elszenvedett vereségért. Minden idők legjobbja a cincinnati torna fináléjában 5:7, 7:6 (9-7), 7:6 (7-4)-re legyőzte a világelsőt, pedig az sem lett volna meglepő, ha a szerb teniszező az első szettben feladja a mérkőzést. Djokovics szenvedett az árnyékban is 35 fokos kánikulában, de aztán magához tért, feltámadt és visszacsapott.

 

A testőre még a pályára is betör, hogy megvédje Messit

testőre nagyon alapos munkát végez, és az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Inter Miami futballistájának minden mozdulatát árgus szemmel figyeli. Még a mérkőzéseken sem hagyja magára az argentin világbajnokot, és az oldalvonal mellett fut fel-alá, a lefújás után pedig biztosak lehetünk benne, hogy a játékosokon kívül ő lesz az első ember a gyepszőnyegen.

Borítókép: Noah Lyles amerikai világbajnok síkfutó a budapesti atlétikai világbajnokságon (Forrás:Twitter/World Athletics)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.