Egy gyors és egyszerű vacsora a hétköznapi rohanásban életmentő lehet. Persze az is fontos szempont, hogy tápláló és egészséges legyen. Julia Roberts három összetevős vacsorája minden kritériumnak megfelel, a Mindmegette megmutatta.
Julia Roberts megosztotta kedvenc receptjét, ezt mindenkinek látni kell!
Ezt a gyors vacsorát eszi mindennap a világhírű színésznő.

A színésznő egy nemrég adott interjúban elárulta, mit eszik egy nap, mi a kedvenc reggelije és vacsorája, sőt arra is kitért, melyik nassolnivalónak nem tud ellenállni. Nem meglepő, hogy Julia Roberts az egészséges alapanyagok és a kiegyensúlyozott étrend mellett teszi le a voksát, ugyanakkor életmódjából adódóan az egyszerűség és a gyorsaság is fontos számára.
Julia Roberts kedvenc vacsorája
Az Oscar-díjas színésznő a nap folyamán csupa tápláló fogást részesít előnyben. Kiemelkedő ezek közül a vacsorája, ami a mediterrán étrend mintapéldája is lehetne, mivel fehérjét, egészséges zsírokat és teljes kiőrlésű gabonát is tartalmaz. Julia Robert ugyanis a nap utolsó étkezéseként többnyire lazacot fogyaszt, amit barna rizzsel és avokádóval egészít ki, így a tányérjára kerülő étel bőségesen tartalmaz ómega-3 zsírsavat, gyulladáscsökkentő antioxidánsokat és az immunrendszert erősítő D-vitamint is.
A teljes cikket és további érdekességeket a Mindmegette.hu oldalon találnak.
Borítókép: Julia Roberts (Fotó: Mindmegette/Shutterstock)
A téma legfrissebb hírei
Tovább az összes cikkhez
Így válaszd ki a tökéletes bolti grillcsirkét, két dologra kell figyelni
Sok boltban kapni frissen sült grillcsirkét, amit megvehetünk egészben vagy akár darabolva is.

Kiderült: a magyarok nem használják, pedig ez fűszernövény valódi csodaszer a konyhában
Túl karakteres, sőt enyhén citrusos íze megosztó, sokan nem is merik használni. Pedig, ha egyszer megismerjük, a friss koriander felhasználása többet nem lesz kérdés: könnyen a konyha kedvencévé válhat.

Kiderült a krumplipüré titka, ettől lesz újramelegítés után is krémes
A krumplipüré az a köret, amivel a leggyakrabban találkozhatunk egy kiadós ebéd főfogása mellett a tányéron.

Ezért ne hagyjuk ki a reggeli kávét
Kutatások szerint a reggeli kávé jelentősen csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!
- Iratkozzon fel hírlevelünkre
- Csatlakozzon hozzánk Facebookon és Twitteren
- Kövesse csatornáinkat Instagrammon, Videán, YouTube-on és RSS-en
Címoldalról ajánljuk
Tovább az összes cikkhez
Így válaszd ki a tökéletes bolti grillcsirkét, két dologra kell figyelni
Sok boltban kapni frissen sült grillcsirkét, amit megvehetünk egészben vagy akár darabolva is.

Kiderült: a magyarok nem használják, pedig ez fűszernövény valódi csodaszer a konyhában
Túl karakteres, sőt enyhén citrusos íze megosztó, sokan nem is merik használni. Pedig, ha egyszer megismerjük, a friss koriander felhasználása többet nem lesz kérdés: könnyen a konyha kedvencévé válhat.

Kiderült a krumplipüré titka, ettől lesz újramelegítés után is krémes
A krumplipüré az a köret, amivel a leggyakrabban találkozhatunk egy kiadós ebéd főfogása mellett a tányéron.

Ezért ne hagyjuk ki a reggeli kávét
Kutatások szerint a reggeli kávé jelentősen csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.