idezojelek

Vége mindennek: Budapestből is Mucsa lett!

Az ügynökbaloldal vasárnapi vereségei azt jelzik: már a fővárosban is többségbe kerültek a fogyatékosok.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Azért csak ne libbenjünk túl olyan sebesen a vasárnapi időközik eredményén! Ne hagyjuk szó nélkül, hogy a pár hónapja még öblöseket mucsaizó, Budapestre pedig mint az értelem utolsó, pisla mécsesére tekintő ballib „értelmiség” most lapít. Igen, summantanak. Ami persze nem csoda, hiszen már a fővárosban is hatalmas a baj (nekik): képviselőjelöltjeik fejre álltak a Belvárosban, Erzsébetvárosban és Józsefvárosban is. És az egy szem Újpesten is hiába nyert a képviselőjelöltjük, az ottani előnyük a korábbi 26-ról hat százalékra olvadt. Utolsó mentsváruk, Budapest is megtagadja a magyarországi ügynökbaloldalt. Jaj-jaj.

És ez most azért (is) érdekes, mert emlékezhetünk, miket írtak, mondtak az április 3-i kétharmados bukta után. Akkor hiába volt sok fővárosi választókerületben szoros az eredmény, csupán egyetlen fideszes jelölt tudott nyerni egyéniben: Dunai Mónika. Vidéken viszont tarolt a jobboldal, és katasztrofális vereséget szenvedett a Gyurcsány-koalíció, alig néhány egyéni mandátumot szereztek. A ballib „értelmiség” összeomlott, és harsány vidékizésbe kezdett. Folytatták Márki-Zay kampánybeli ámokfutását, aki a vidékieket agymosottakként, már kora reggel részeges emberekként jellemezte. Ilyeneket írtak a falusi magyarokról:

Megdöbbentő volt a kezek elhasználtságát látni, a remegést, a torzulásokat, a bőrbe ivódott olajat, sárt, a körmök alatti piszkot, a szegénységet műkörömmel és rengeteg arannyal eltakart szomorúságot.

Múltat idéző ez az egész, nem demokratikus és nem szabad. Inkább szomorú.

Amikor végre meghallották a Fidesz nevét, felcsillant a szemük, mentek és behúzták az x-et a szavazófülkében. Az volt az érzésem, hogy beterelték őket – bocsánat a kifejezésért – mint a marhákat, mert csoportokban jöttek, és felmondták az állami rádió és televízió hazugságait.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy szavaztak, ahogy a propaganda és a pap diktálta nekik.

Nagyon sok fiatal, életerős férfi szellemileg visszamaradott vagy teljesen önállótlan volt. Az általános képlet az volt, hogy egy erőteljes nő és egy bárgyú, összetört férfi jött szavazni, s a nő irányította a férjét.

Rengetegen élünk vidékiek Budapesten, akik testközelből ismerjük ezt a világot, és azért jöttünk el, mert irtózunk tőle. És évtizedek óta nincs politikai akarat ennek a világnak a civilizálására.

Tehát faluhelyen butaság van, irtózat meg civilizálatlan világ. Értelmi fogyatékos, alkoholista, zombi mind. Ilyeneket írtak a Budapestről vidékre „leutazott” entellektüel szavazatszámlálók. (Mert ezek vidékre „leutaznak”, „lemennek”. Leereszkednek a „bunkókhoz”.) Mérő László matematikus volt a kivétel, aki emberként, kulturáltan beszélt a vidékiekről, és nem csatlakozott a veszett budapesti ballibek gyűlölködő kórusához.

Nyirati Klára, Baja momentumos polgármestere viszont nem lacafacázott, azt írta: az egyetemisták a diploma megszerzése után Budapesten ragadnak, a kihívásokat szerető fiatalok szintén a fővárosban vagy külföldön találják meg a számításaikat, míg „vidéken maradnak az idősek, a tanulatlanok vagy azok, akiknek minden mindegy”. Majd közölte:

Bajaiként büszke vagyok Budapestre, arra, hogy a fővárosi emberek tudnak gondolkodni, látják az összefüggéseket, nem dőlnek be a propagandának.

Tehát a vidékiek nem, csak a budapestiek képesek gondolkodni. Nos, a most vasárnapi időközi választások után úgy tűnik, már a budapestiek sem. Más magyarázat nehezen található a bel-, erzsébet- és józsefvárosi bukásokra. Már a fővárosban is többségbe kerültek a vidékiek, akik a ballibek szerint buták, civilizálatlanok, részegek és értelmi fogyatékosok. Budapest is Mucsa lett!

Úgy tűnik, immár egész Magyarország menthetetlen – legalábbis a magyarországi ügynökbaloldal számára. Vagy ahogyan Rákosi Mátyás panaszolta annak idején: kilencmillió fasisztával lehetetlen kommunizmust építeni. 

Maradjon is így!

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester, Kiss Ambrus (független) általános főpolgármester-helyettes, Tüttő Kata (MSZP) városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettes, Bősz Anett humán területekért felelős főpolgármester-helyettes, Számadó Tamás főjegyző és Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2022. június 29-én. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

...

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.