idezojelek

Dobrev leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet, köszönet érte!

Most már minden világos.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Dobrev Klára a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a mai árnyékkormányülésre meghívta Karácsony Gergely főpolgármestert is. A következőt posztolta:

Karácsony Gergelyt is meghívtam a ma reggeli árnyékkormányülésre, mivel most tárgyaltuk azt a Budapest 2030 programot, amit a kormányváltás utánra ajánlunk Budapestnek és az agglomerációnak. (…) Hiszem, hogy Budapest csak akkor lehet a kormányváltás kiindulópontja, ha nem áll meg a város működtetésénél, hanem meg tudja mutatni, hogy képes otthona lenni mindannyiunknak! Mutassuk meg az egész országnak itt, Budapesten, hogy miért érdemes kormányt és rendszert váltani!”

Mindenki örülhet, hiszen végre Dobrev szavaiból kiderült az igazság.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pont ez az, amitől félnek a választópolgárok, hogy a balosok a Karácsony-féle vezetést, vezetési gyakorlatot szándékoznak kiterjeszteni az egész országra. Ugyanis mindenki látta, tapasztalta Karácsony Gergely áldásos” tevékenységét: közlekedési káosz, autósüldözés, eladósodó főváros, hatalmas jutalmak a haveroknak és titokzatos adományládák

Köszönettel tartozunk Dobrev Klárának, hogy leleplezte a titkos Gyurcsány-tervet. Most már minden világos. De nem kérünk belőle!

Borítókép: Dobrev Klára és Karácsony Gergely (Forrás: Facebook/Dobrev Klára)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Így kell harcolni Magyar Péter ellen

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.