idezojelek

Nem várt fordulat! Horn Gábor hatalmas balost vitt be az ellenzéknek

Erre senki sem számított.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Érdekes dolgok történnek a baloldal háza táján. Mint ismert, a bajai polgármester élesen bírálta Donáth Annát, amiért nekiesett Gyurcsány Ferencnek. Mivel a liberális, elfogadó és módfelett pc pártoknál ez már csak így szokás,  a Momentum ezért fegyelmit indított a városvezető ellen, aki nem várta meg annak lezárultát, és pénteken kilépett a pártból. De közben Donáth Annáék megkötötték az egyezséget a DK által is támogatott Karácsony Gergellyel, biztosítva őt a maximális támogatásukról. Szóval megy itt a helyezkedés, hazudozás, mismásolás. 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy szó, mint száz teljes a káosz és a fejetlenség a baloldalon. Az ATV megkereste Horn Gábort, a Republikon Intézet vezetőjét, aki nagyon kemény véleményt fogalmazott meg az ellenzéki viták kapcsán:

„Elvesztik a kedvüket az ellenzéki szavazók, és akár otthon is maradhatnak, tehát ha az folyik az elkövetkező hónapokan, hogy ki kivel nem és miért, és ezért ki lép ki honnan és hova és merre, az azt is jelentheti, hogy az ellenzéki szavazó azt mondja, menjetek a fenébe!” 

Emlékezetes, hogy Horn Gábornak volt már korábban egy hasonló kijelentése, amikor 2008. március 9-én az úgynevezett „szociális népszavazás” után meglepően reagált Gyurcsány vereséget értékelő beszédére. Az akkori kormányfő így magyarázta a bizonyítványt: 

„Nyilván vannak olyanok, akik erre a nagyon konkrét kérdésre mondtak nemet. Azt mondták, hogy ha nem muszáj fizetni 300 forintot, akkor én inkább nem fizetnék 300 forintot.” 

Erre reagálva mondta Horn az azóta ikonikussá vált mondatot: „Nem azt mondták, Feri, azt mondták menj a p…csába! Valljuk be!”

Az akkori jóslata valóra vált. Úgyhogy kezdhetnek félni a baloldalon.

Borítókép: Horn Gábor az ATV Csatt című műsorában (Forrás: ATV/Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.