idezojelek

Izzott a levegő a stúdióban: Csintalan a földbe döngölte Márki-Zay Pétert

Ezt nem teszi ki az ablakba az egykori miniszterelnök-jelölt.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A Kötöttfogás csütörtöki műsorában ismét fény derült arra, hogy a baloldalon nagy a széthúzás. Ezúttal is Csintalan Sándor okozta a vihart, nyíltan a földbe döngölte az ellenzék egykori közös miniszterelnök-jelöltjét az ellenzéki pártok guruló dollárok miatti ÁSZ-büntetése kapcsán:

„Vagyok már annyira öreg, hogy én azt csak úgy beszopjam… Tény, önkritikusan be kell vallanom, hogy amikor még Kálmán Olga is a Hír TV-ben dolgozott, és megjelent Márki-Zay, nem csak mi ketten gondoltuk azt, hogy ez a pasi lesz Orbán rémálma. Ma én azt mondom, hogy ő az ellenzék rémálma. Erős kétségeim vannak, hogy csak úgy elszólta magát.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismert, pont a Magyar Hang podcastjében hangzottak el korábban az ominózus, leleplező mondatok:

„Még június közepén is érkezett több száz millió forintos támogatás az Egyesült Államokból, több száz milliós adomány. (…) ennek a segítségével tudtuk kifizetni a kampány utolsó számláit.”

Úgy tűnik, nagyon fáj a baloldalon, hogy kiderültek a titkos pénzek. Nem bírják feldolgozni, hogy Márki-Zay kifecsegte a felháborító esetet. Korábban egy vita során egymásnak ugrott Vona, Puzsér és Márki-Zay Péter, hogy kiderüljön: ki az „áruló” az ellenzékben, most pedig Csintalan bukott ki. Megy a sárdobálás.

Szóval zajlik az élet az ellenzéki térfélen, mindenki árulózik mindenkit. És még ezek akarnak hatalomra kerülni. Isten óvjon minket!

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mirkó István)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.