idezojelek

Niedermüller kiosztott egy tockost Magyar Péternek

Kezdődik a tánc…

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

A KlikkTV Tíz című műsorának volt a vendége Niedermüller Péter. A VII. kerület DK-s polgármestere elégedetlenségének adott hangot a fővárosi politikával szemben:

(…) akik bekerültek a közgyűlésbe, mit tudnak a fővárosról, hogy hogyan működik, mit tudnak a problémákról, vannak közöttük fiatalok, vannak, akik külföldön élnek, de majd most hazajönnek, vannak, akiket egyszerre javasoltak az EP-be és ide.

Nem nehéz kitalálni, hogy Niedermüller kinek címezte ez a tockost.

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tisza Pártnak tíz mandátumot sikerült szereznie a június 9-i önkormányzati választásokon a Fővárosi Közgyűlésben. Ezekre a helyekre a párt fővárosi listájáról Ordas Esztert, Porcher Áron Somerville-t, Böröck-Gémes Szilviát, Bovier Györgyöt, Barna Judit Annamáriát, Bujdosó Andrea Annát, Molnár Dánielt, Orbán Árpád Istvánt, Balogh Balázst és Kollár Kingát ülteti be a Tisza Párt. Kollár Kinga egyben EP-képviselő is, rajta kívül a politika világából egyedül Barna Judit neve lehet ismerős, aki korábban a Fidelitasban volt aktív, korábban nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert.

Szóval szép, színes társaság. 

Lehet, hogy Niedermüller mondókájában lehet némi igazság, még annak fényében is, hogy pontosan tudjuk, ő a DK-sok számát kevesli leginkább a közgyűlésben, nem Budapest sorsa aggasztja.

Kezdődik a tánc…

Borítókép: Niedermüller Péter (Fotó: Képernyőkép)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Nemzeti maximum vagy nihilizmus

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Sakk! Ideje észbe kapni

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Donald Trumpot lelövik, ugye?

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

Terrorháború új szakaszban

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.