Dzsudzsák Balázs kecsegtető ajánlatot kapott a Dunaszerdahelytől

Napokon belül eldől, hogy a 108-szoros válogatott futballista átköltözik-e Csallóközbe.

2022. 01. 08. 13:09
DVSC-Kazincbarcika NBI. 34. forduló 3-1 Fotó: KOVÁCS PÉTER
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kecsegtető ajánlatot kapott Dunaszerdahelyről a Civishír.hu portál szerint. A 108-szoros válogatott futballista 2008-ban csapott fel légiósnak, akkor a PSV Eimdhoven szerződtette, majd több klubban is megfordulva 2020-ban tért vissza kezdeti sikereinek a helyszínére, Debrecenbe. Másfél éve harcol a DVSC feljutásáért, illetve a nyár óta a bennmaradásáért az élvonalban, és közben kikerült a válogatott keretéből.

A Dunaszerdahely ajánlata új lehetőségeket is kínál a 35 esztendős játékosnak, hiszen ha elfogadja, nem a kiesés ellen, hanem éremért küzdhetne a szlovák Fortuna Ligában, és újra szerepelhetne a nemzetközi porondon is, ami akár a válogatott felé is ajtót nyithat neki. Dzsudzsák Balázs szerződése idén június 30-ig köti a Debrecenhez, ám a portál úgy tudja, ha igent mondana a DAC-nak, akkor ez nem jelentene akadályt. A klubvezetés ugyanis nem egységesen marasztalja őt, a szakmai stáb pedig türelmetlenül vár a döntésére, hiszen nem mindegy, hogy Joan Carrillo vezetőedző számíthat-e a legtekintélyesebb és legtapasztaltabb játékosára a január végén folytatódó bajnokságban.

A Civishír.hu úgy tudja, napokon belül eldől, hogy Dzsudzsák Balázs átköltözik-e Csallóközbe.

Borítókép: Dzsudzsák Balázs komoly döntés előtt áll (Fotó: MTI/Kovács Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.