Hajnal Tamás szerint a Fradi sokat profitálhat a téli igazolásaiból

A február 14-én lezárult transzferidőszakban Myenty Abena, Owusu Kwabena, Nikolai Baden Frederiksen, Baráth Péter és Mehdi Boudjemaa csatlakozott a Ferencváros labdarúgócsapatának keretéhez. Hajnal Tamás sportigazgató a klubja honlapján jellemezte az új szerzeményeket, és értékelte az igazolási időszakot.

Magyar Nemzet
2023. 02. 17. 11:07
Baráth Péter
Baráth Péter Forrás: fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Myenty Abena, Owusu Kwabena, Nikolai Baden Frederiksen, Baráth Péter és Mehdi Boudjemaa leigazolásával erősödött a télen az NB I címvédője. Az éllovas Ferencváros sportigazgatója, Hajnal Tamás elmondta klubja honlapján, hogyan kerültek az új futballisták az FTC célkeresztjébe. „A transzferek már november közepén megkezdődtek. Myenty Abena és Owusu Kwabena ügye hosszúra elnyúlt, ám végül őket is sikerült leigazolni. Az átigazolási időszak végén még két új labdarúgót, Baráth Pétert és Mehdi Boudjemaa-t is sikerült megszereznünk. Reméljük, az új játékosok minél hamarabb beépülnek és a csapat erősségei lesznek” – nyilatkozta Hajnal, hozzátette, ismét sikerült az egyik európai topbajnokságba, a Bundesligába értékesíteni egy játékost. Aissa Laidounit az Union Berlinnek adta el a klub.

Hajnal hangsúlyozta, sikeres átigazolási időszakot zárt a Ferencváros, és jó eséllyel kiváló befektetés lehet a legtöbb új szerzemény. „Baráth Péter 20 éves, Nikolai Baden Frederiksen 22, Mehdi 24, Owusu Kwabena 25, Abena pedig 28 esztendős. Talán csak Myenty Abenát leszámítva még egy további eladás benne lehet bármelyikükben, így ők akár jó befektetést is jelenthetnek a klub számára” – fogalmazott a sportigazgató. Hajnal azt is elmondta, hogy Baráth Pétert korábban szerette volna megszerezni a klubja, de erre csak most került sor, és természetesen szó esett a török bajnokságtól visszalépő Hataysportól igazolt Mehdi Boudjemaa-ról is. A teljes cikket IDE kattintva lehet elérni.

Borítókép: Baráth Pétert kedvező konstrukció keretében szerződtette az FTC (Fotó: Fradi.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.