Szalai mozdulatát kikockázta a török sajtó, dühösek a szurkolók + videó

Drámai meccsen veszített pontokat a török labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában hétfő este játszott meccsen a Fenerbahce az Istanbulspor ellen. Szalai Attila együttese hazai pályán a 96. percben kapott gólt, így 3-3 lett a végeredmény.

Magyar Nemzet
2023. 04. 25. 14:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fenerbahce 2-0-ra, majd 2-2 után 3-2-re vezetett, és a 3-3-as végeredmény azért is nagyon rossz számára, mert a csapat a bajnoki címért harcol. A most elherdált két pont miatt a tabella második helyén állva hat pont a hátránya a Galatasaray mögött. S a harmadik gólt elkerülhette volna: az  Istanbulspor jobb oldali akciót vezetett, és a beadás előtt a vezetésével lesre akarták állítani az ellenfelet, ám az egyik védő nem  kapcsolt, emiatt egyenlíthettek a vendégek. 

Szalai Attila
Szalai Attila biztos pont a Fenerbahce védelmében Forrás: AFP

A brazil Willian Arao volt az, aki elbambult, és a Fener szurkolói nagyon dühösek rá. Szalai ugyanis teátrális mozdulatokkal mutatta is, hogy mit kellene tenni, és ezt a jelenetet ki is kockázta a török sajtó.

Forrás: Sondakika.com

A vendégek ezzel a góllal mentettek pontot:

Szalai Attila gólját nem adták meg

Szalai egyébként nagyon jól játszott a meccsen, az 5. percben fejessel be is talált az Istanbulspor kapujába, de a mérkőzésvezető előtte szabálytalanságot látott, és ezért nem adta meg a gólt. Ám ez hibás döntés lehetett, az ellenfél kapusával szemben nem szabálytalankodtak. Legalábbis ezt három neves török játékvezető is így látja:

A találkozó összefoglalója:

Borítókép: Szalai Attila hiába próbálta meg a Fenerbahce védelmével lesre állítani az ellenfelet, az egyik társa hibázott (Forrás: Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.