Rossi felfedezettje egy lépéssel közelebb került a sztárcsapathoz

A németek tudni vélik, mi lesz a nyáron Kerkez Milos sorsa. A holland AZ Alkmaarban futballozó magyar válogatott labdarúgót kitartóan ostromolja a portugál Benfica, és német források szerint a portugál sztárklub állítólag már készíti a helyet Kerkeznek, a posztján játszó Alejandro Grimaldo iránt élénken érdeklődik a Bayer Leverkusen.

Magyar Nemzet
2023. 05. 15. 11:09
MILOS, Kerkez
Alkmaar, 2023. április 20. Michael Murillo, az Anderlect (b) és Milos Kerkez, a holland AZ Alkmaar játékosa a labdarúgó Konferencia-liga negyeddöntõjének AZ Alkmaar - RSC Anderlecht visszavágó mérkõzésén Alkmaarban 2023. április 20-án. MTI/EPA/Ed van de Pol Fotó: Ed van de Pol
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bild.de szerint a Benfica 27 éves labdarúgójával, Alejandro Grimaldóval erősítené meg keretét Xabi Alonso csapata, a német Bayer Leverkusen. A német lap azt is tudni véli, hogy Grimaldo 2027 nyaráig szóló szerződést írhat alá a Leverkusennel.

Grimaldo esetleges távozása megnyithatja az utat előtt. A holland AZ Alkmaar játékosát hetek óta csábítja a portugál sztárklub, nem is olyan rég még a labdarúgó édesapját is meghívta a nagy múltú egyesület. Kerkez fantasztikus szezont fut, klubjával bejutott a Konferencialiga elődöntőjébe, ahol az angol West Ham United testén vezet az út a sorozat prágai döntőjébe. Kerkez fejlődése a magyar válogatott szövetségi kapitánya, előtt sem maradt észrevétlen: az olasz szakember már hat alkalommal is lehetőséget adott neki a nemzeti tizenegyben.

A Bild arról is írt, hogy a Leverkusen a védelem mindkét szélét megerősítené, néhány hete jelentette be a 20 éves brazil jobbhátvéd, Arthur szerződtetését. Xabi Alonso állítólag ragaszkodik Arsenal svájci válogatott játékosához, Granit Xhakához.

Borítókép: Kerkez jövője a téma (Fotó: MTI/EPA/Ed van de Pol)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.