Szoboszlai Dominiknél csak Szoboszlai Dominik volt jobb + videó

A Liverpool közzétette a hivatalos YouTube-csatornáján a klub öt legszebb szeptemberi gólját. A szavazás Szoboszlai Dominik fölényével zárult, a magyar futballista végzett az első és a második helyen is.

2023. 10. 13. 14:46
SZOBOSZLAI Dominik
Liverpool, 2023. szeptember 28. Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa (k) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett a Leicester City elleni angol Ligakupa-mérkõzésen a liverpooli Anfield Stadionban 2023. szeptember 27-én. Fotó: MTI/AP/Jon Super
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

eddig két gólt szerzett a Liverpool mezében. A Premier League-ben az Aston Villa, míg az Angol Ligakupában a Leicester City kapuját vette be. A magyar játékos a látványra is adott találatainál, s ennek az lett az eredménye, hogy a liverpooli szurkolók szavazása alapján szeptemerben Szoboszlai Dominik végzett a klub gólszépségversenyének első és második helyén is.

Darwin Núnez Szoboszlai Dominik Liverpool
Darwin Núnez gólja negyedik lett, Szoboszlai Dominik az első és a második helyet is megszerezte a szavazáson. Fotó: MTI/AP/Alberto Pezzali

A Liverpool a drámai hatás kedvéért az ötödik helyezettel kezdte a videót, amelyben Andy Robertson Wolverhampton elleni, Darwin Núnez West Ham ellen lőtt és Mohamed Szalah Linzben szerzett gólja is szerepel.

Időrendben ezek után, helyezésben viszont ezek előtt következik Szoboszlai Dominik két találata. A második helyen a magyar játékos Aston Villa elleni találata végzett, a gólszépségversenyt Szoboszlai a Leicester elleni bombájával nyerte meg,

Szoboszlai találatai nemcsak szépek, hanem fontosak is voltak, a Liverpool mindkét alkalommal a magyar labdarúgó góljával szerzett vezetést, s azt utána már nem is engedte ki a kezéből.

Borítókép: Szoboszlai Dominik fogadja a társak gratulációját a Leicester elleni díjnyertes találat után (Fotó: MTI/AP/Jon Super)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.