Dombi Tibor levetkőzött, Bognár György legyintett a szabályokra + videó

A labdarúgó NB I 13. fordulójának zárómérkőzésén a DVSC 1-0-ra nyert a Paks ellen. A Loki másodedzője, Dombi Tibor úgy ünnepelte a sikert és ötvenedik születésnapját, hogy alsónadrágra vetkőzött a hazai tábor előtt. Bognár György, a Paks vezetőedzője egészen más hangulatban volt, és jól érezhetően továbbra sincs kibékülve a VAR használatával.

2023. 11. 13. 9:44
null
Labdarúgó NB I - Debreceni VSC-Paksi FC Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DVSC győzelemmel ajándékozta meg másodedzőjét. Dombi Tibor, a Loki korábbi ikonikus játékosa a Paks elleni mérkőzés előtti napon ünnepelte ötvenedik születésnapját. A DVSC 1-0-s győzelme után Dombi Tibor is kiünnepelte magát, legtöbb ruhadarabját az őt éltető szurkolóknak ajándékozta. A meccs leginkább a kapusbravúrokról szólt, Megyeri Balázs és Szappanos Péter is kiválóan teljesített, utóbbi még tizenegyesét is kivédte. a játékvezetéssel foglalkozott a találkozó után.

Dombi Tibor DVSC Paks
Dombi Tibor önfeledt ünneplése a DVSC Paks elleni sikere után. Forrás: DVSC.hu

A Paks egyetlen ponttal is a tabella élére állhatott volna a Ferencváros Fehérvár elleni vereségének köszönhetően, azonban üres kézzel távozott Debrecenből. Pedig Bognár György, a tolnaiak vezetőedzője szerint ezúttal többet érdemelt a csapata.

 

Bognár György: Úgy alakítjuk a szabályokat, ahogy jólesik

– Egyáltalán nem érzem úgy, hogy vereséget kellett volna szenvednünk, jól játszottunk, a Debrecennek csak akkor voltak igazán nagy helyzetei, amikor az egyenlítés érdekében kockáztattunk. A döntetlen benne volt a meccsben, amelyen furcsa ítéletek is születtek. A VAR nyilván tisztábban lát, de leshelyzet miatt még soha nem hívták ki a bírót. És még mondják is, hogy tizenegyes, csak éppen les. Azt mondják, ez a protokoll? Úgy alakítjuk a szabályokat, ahogy jólesik – mondta egy legyintés kíséretében az M4 Sportnak Bognár György.

A Paks kapusa, a válogatott kerettag Szappanos Péter óriási bravúrokat mutatott be, igaz, a túloldalon a korábbi válogatott Megyeri Balázs is sokat tett a DVSC győzelméért.

A tabella élmezőnye rendkívül szoros, az FTC és a Paks 25, a Puskás Akadémia 23 ponttal áll dobogón, mögöttük négy (!) csapat áll 20 ponttal: a Fehérvár, a Debrecen, a Diósgyőr és az Újpest.

 

Dombi Tibor nem fogta vissza magát

A mérkőzés után a Loki-szurkolók nemcsak aktuális játékosaikat ünnepelték meg, hanem korábbi kiválóságukat is: Dombi Tibor ma már másodedzőként segíti a DVSC-t. Egy nappal az ötvenedik születésnapja után pedig megengedett magának egy kiadós ünneplést, néhány szurkoló értékes szuvenírt kapott a korábbi szélsőtől.

 

Borítókép: A Paks nem tudott a DVSC fölé kerekedni (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.