Sokkoló lett a Paris Saint-Germain sztárjainak karácsonyi fellépése + videó

A Paris Saint-Germain a klub több ifjú szurkolóját hívta meg stúdiófelvételre, hogy karácsonykor kamerák előtt elbeszélgessenek velük, és a gyerekek nem sejthették, hogy a négy felvétel alkalmával a technikai személyzet tagjai (operatőr, világosító) között a csapat egy-egy játékosa rejtőzik „álruhában”.

2023. 12. 25. 20:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány napja Marquinhos, Presnel Kimpembe és Warren Zaïre-Emery vett részt az „átverő” show-ban, és a gyerekek nem ismerték fel őket, amíg le nem hullt az álca. Két kisfiúnak Mbappé gólörömét kellett megmutatnia, és egyikük szinte sokkot kapott, amikor kiderült, hogy a nagy kedvenc van mellettük álruhában. A Paris Saint-Germain ma osztotta meg, hogy mi is történt a kamerák előtt. Az ifjú szurkolók természetesen ajándékokat kaptak, de az igazi ajándék mégicsak az, hogy találkozhattak a PSG sztárjaival.

 

Kylian Mbappé az Instagramon is tarol azokkal a fotóival, amelyekből kiderül, hogy a karácsonyt édesapjával és bátyjával meglehetősen szokatlan havas kikapcsolódással tölti.  

Borítókép: Kylian Mbappé álruhában (Forrás: X/StatsKMbappe)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.