Micsoda átvétel, micsoda lövés! Videón Modric fontos gólja

A Real Madrid vasárnap este egy hajrában szerezett góllal nyert 1-0-ra pályaválasztóként a Sevilla ellen, így továbbra is magabiztos előnnyel vezeti a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tabelláját. Nézze meg ön is Luka Modric zseniális lövését!

2024. 02. 26. 10:12
LaLiga - Real Madrid vs Sevilla FC
epa11181548 Real Madrid's Luka Modric (C) celebrates after scoring the 1-0 goal during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Sevilla FC in Madrid, Spain, 25 February 2024. EPA/Javier Lizon Fotó: Javier Lizon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az idén már 39 éves lesz a Horvátországgal világbajnoki ezüst- és bronzérmes Luka Modric, teljesítményével azonban továbbra is bizonyítja: megkerülhetetlen tagja a Real Madridnak. Vasárnap este, a La Liga 26. fordulójában rendezett Real Madrid–Sevilla meccsen mindössze hat percre volt szüksége, hogy megszerezze a mérkőzés egyetlen találatát.

 

Gyakorlat teszi a mestert

– Minden nap gyakorlom a kapura lövést Valdebebasban. Lőni kell. Vasárnap lőttem, Istennek hála be is ment a labda a kapuba – idézte Modric nyilatkozatát a Real Madrid magyar szurkolói honlapja. – Nehéz mérkőzés volt. A Sevilla nem könnyítette meg a dolgunkat, de megszereztük a győzelmet, és csak ez számít. A siker mindig ad egy kis plusz elégedettséget, még akkor is, ha korábban is betalálhattunk volna már. Örülök, hogy hozzájárulhattam a gólhoz. Mennünk kell tovább.

 

Őrzi előnyét a Real Madrid

A Sevilla legyőzésével a jelenleg 65 pontos Real Madrid megerősítette vezető helyét a pontverseny élén, 26 forduló után nyolc ponttal előzi meg a pillanatnyilag második helyen álló nagy riválist, a Barcelonát. A helyzet ugyanakkor hétfő este még változhat, hiszen az 56 ponttal álló Girona 21.00-tól a Rayo Vallecanót fogadja (tv: Spíler2).

A spanyol bajnokság 26. fordulójának eredményei:

Real Sociedad–Villarreal 1-3 (0-1)
Alavés–Real Mallorca 1-1 (0-0)
Almería–Atlético Madrid 2-2 (1-1)
FC Barcelona–Getafe 4-0 (1-0)
Cádiz–Celta Vigo 2-2 (0-1)
Real Betis–Athletic Bilbao 3-1 (2-1)
Las Palmas–Osasuna 1-1 (0-0)
Real Madrid–Sevilla 1-0 (0-0)    
 

Hétfőn játsszák:
Girona–Rayo Vallecano 21.00
A Granada–Valencia mérkőzést a valenciai épülettűz miatt elhalasztották.

 

Borítókép: Madridi gólöröm győzelmet érő találata után (Fotó: EPA/Javier Lizon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.