Szoboszlai Dominik a legújabb fotójával sokkolhatja a rajongóit

Szoboszlai Dominik vasárnap után hétfőn is bekerült a hírekbe, mégpedig azzal, hogy új tetoválást készíttetett a mellkasára. Az alkotást készítő művész, Törőcsik Dániel a közösségi oldalán osztotta meg a képeket az új tetoválásról, amely máris terjed a közösségi médiában.

2024. 02. 05. 15:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

vasárnap azzal került be a hírekbe, hogy sokáig nem lehetett biztosan tudni, elutazott-e Londonba, az Arsenal–Liverpool Premier League-rangadóra. Egy helyi szurkolói csoport a közösségi oldalán arról számolt be, hogy nem, egy másik ezt cáfolta, mindenki más pedig csak találgatott, hogy vajon mi is az igazság, mert a klub mélyen hallgatott. Jürgen Klopp vezetőedző csak egy órával a kezdés előtt – amikor már nyilvánosságra kell hozni a benevezett játékosok névsorát – árulta el, hogy honfitársunk valóban megsérült, megint combizomhúzódással bajlódik, ami miatt egy hónapot ki kellett hagynia. A Liverpool 3-1-re kikapott, így nem vidám a helyzet a csapat háza táján.

Szoboszlai Dominik
A Liverpool Szoboszlai Dominik nélkül kapott ki

Szoboszlai „erőltetett menet” után

S Szoboszlai ma újra a középpontba került, liverpooli és magyar szurkolói oldalakon terjednek róla azok a fotók, amelyeken láthatók, hogy az elmúlt napokban Törőcsik Dániel tetoválóművész milyen új tetoválást készített a mellkasára. A művész az Instagram- oldalán osztotta meg a képeket az új tetoválásról, és a következőket fűzte hozzá: „Nagyon köszi a bizalmat, mozgalmas napok voltak! Erőltetett menet volt, de le a kalappal előtted! Kemény vagy, Tesó! Folyt. köv.”

Azt is láthatjuk, hogy Szoboszlai Dominik egy mezzel meglepte az alkotót.

S íme az alkotás! Szoboszlai Dominiknek eddig is voltak kiesebb-nagyobb tetoválásai, de mondhatjuk, hogy a legújabbal most sokkolhatja a rajongóit. Ám szó nincs arról, hogy rossz értelemben.

 

Forrás: Instagram/torocsik_daniel

Arról egyelőre nincs hír, hogy Szoboszlai a Premier League-ben szombaton pályára léphet-e a Burnley ellen. A Pool szurkolói azonban reménykednek, hogy Jürgen Klopp vasárnap csak elővigyázatosságból pihentette.

Borítókép: Szoboszlai Dominik és Törőcsik Dániel (Forrás: Instagram/torocsik_daniel)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.