Szalai Attila törökül nosztalgiázott, Nagy Ádámot is helyzetbe hozta

Szalai Attila a törökök elleni meccs után bizonyította, nem múltak el nyomtalanul a Fenerbahcénál töltött évek. Miután beszélt a nehéz helyzetéről a Freiburgnál, a magyar labdarúgó-válogatott hátvédje a török sajtónak is nyilatkozott – törökül. Méghozzá folyékonyan, hosszasan. Szalai Attila elárulta, miről faggatták a török kollégák, majd Marco Rossi egyik kedvencét, Nagy Ádámot is megviccelte.

2024. 03. 23. 7:58
SZALAI Attila
Szalai Attila jól játszott a Magyarország-Törökország barátságos mérkőzésen Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

végigjátszotta a Törökország elleni mérkőzést és jó teljesítményt is nyújtott, amivel bebizonyította, hiba volna őt leírni Németországban, a Bundesligában. A törökök elleni meccs értékelése után érthetően a személyes sorsa is szóba került, hogyan éli meg, hogy a Hoffenheim után a Freiburgban is mellőzik, alig kap lehetőséget.

SZALAI Attila, Magyarország, Törökország, Hoffenheim, törökül, török, Bundesliga, Fenerbahce
Szalai Attila akcióban a törkök ellen Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

– Azon dolgozom nap mint nap, hogyha megkapom a lehetőséget., akkor éljek vele. Nem vagyok elégedett a klubomban a helyzetemmel, az az egyetlen lehetőségem, hogy nagyon keményen dolgozom az edzéseken. Lelkiismeretesen és alázattal dolgozom, ez majd kifizetődik – foglalta össze a helyzetét.

Mi mást is tehetne?

Szalai Attila a tiszeteletbeli török

Szalai Attila másról is meggyőzte az újságírókat a találkozó után: hogy van humorézéke, s hogy nem múltak el nyomtalanul a törökországi évek.

Íme, így tréfálkozott Nagy Ádámmal:

Majd a török sajtónak is nyilatkozott hosszasan. Kollégánknak, Kibédi Péternek azt is elárulta, mire voltak kíváncsiak a török kollégák.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.