A Real drukkerei a Manchester United stadionjában hangoltak a City ellen + videó

A labdarúgó Bajnokok Ligájában ma este csúcstalálkozó jön: a negyeddöntőben visszavágón a címvédő Manchester City a 14-szeres BL/BEK-győztes Real Madrid csapatát fogadja (21.00, tv: M4 Sport), azután, hogy az első találkozó a múlt héten a spanyol fővárosban 3-3-ra végződött.

2024. 04. 17. 15:57
A Real Madrid szurkolói az Old Traffordon
A Real Madrid szurkolói az Old Traffordon Forrás: SPORTbible
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Real Madrid elnöke, a 77 éves Florentino Pérez is megérkezett Manchesterbe, s persze a királyi gárda szurkolói is. Utóbbiak egy csoportja azonban nem az Etihad Stadionhoz indult, ahol a mérkőzést játsszák, hanem a másik helyi sztáralakulat, a Manchester United szentélyébe. Az Etihadban ma értelemszerűen nem lehet stadiontúrát tenni, az Old Traffordon azonban igen, és ezt a lehetőséget ki is használták a vendégszurkolók. Az MU stadionjában énekelve hangoltak az esti találkozóra, a klub múzeumában pedig megtekintették a rengeteg trófeát és relikviát.

Florentino Pérez érkezése:

A Real Madrid szurkolói az Old Traffordon

– Nagyon várom már a mérkőzést, az ilyen meccsekért igazol az ember a Real Madridba – fogalmazott a találkozót felvezető keddi satótájékoztatón a Real Madridból – Alig várom, hogy ott legyek a pályán és játsszak. A Manchester Citynek fantasztikus csapata van, de a mienk is az. Nem tudom, hogy a fogadóirodák szerint kinek jobbak az esélyei, de mi vagyunk a Real Madrid, bízunk magunkban és a képességeinkben.

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.