Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Videó: Marco Rossi több fotelt is összetört a telki edzőtáborban

A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn elutazott az Európa-bajnokságot rendező Németországba, ám előtte a Mediaworks stábja bepillanthatott a telki edzőtábor sokak számára zárt kapui mögé. Szabó Gergő sajtófőnök sok kulisszatitkot elárult arról, hogy miként telnek a mindennapok az edzőközpontban.

2024. 06. 10. 20:41
ROSSI, Marco
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nincs minden bútorral kibékülve Telkiben. Fotó: MTI/Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

nincs jóban a fotelekkel, többek között ez is napvilágra került. A magyar labdarúgó-válogatott hétfőn délután elhagyta a telki edzőtábort, és elutazott Németországba, ahol folytatja a felkészülést a hétvégén kezdődő Európa-bajnokságra. A Mediaworks stábja még a távozás előtt nyert bebocsájtást a modern edzőközpontba, ahol riporterünket Szabó Gergő sajtófőnök kalauzolta és avatta be több kulisszatitokba. Többek között megtudhatjuk, miért tört össze Marco Rossi több fotelt, kik azok, akik bármilyen kiegészítő sportágba fognak bele, azokban is nagyszerűek, ki a legnagyobb mókamester a keretben, és kiderül az is, hogy az illetéktelenek meddig juthatnak el az edzőtáborban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.