Megszólalt a menedzser: maga alá temeti a gyász Kóbor János fiát

Az Omega együttes frontembere hatalmas űrt hagyott maga mögött. Apjuk hiánya pedig leginkább a kis Lénát és az énekes első házasságából született fiát viseli meg.

Forrás: Ripost.hu2021. 12. 09. 11:10
KÓBOR János
Budapest, 2017. december 28. Kóbor János énekes a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplõ Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2017. december 28-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Fotó: Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alig egy hónapos küzdelem után Kóbor János elveszítette a küzdelmet a koronavírus ellen. A látogatási tilalom ellenére felesége, Zsóka mindvégig a kórházi ágya mellett imádkozott a gyógyulásáért – derül ki a ripost.hu cikkéből.

Sőt még az utolsó pillanatokban is Mecky mellett volt, fogta a kezét, amikor örök álomra hajtotta a fejét. Érthető módon a családja nem tud egyelőre továbblépni, nehezen dolgozzák fel ezt a szörnyű veszteséget.

Az Omega együttes frontembere hatalmas űrt hagyott maga mögött. Apjuk hiánya pedig leginkább a kis Lénát és Kóbor első házasságából született fiát viseli meg – tudta meg a Blikk.

Mecky és Dani nagyon közel álltak egymáshoz, így érthető, hogy a fiú összetört a gyásztól

– kezdte lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

Jó viszonyuk volt, és nemcsak az apa-fia kapcsolatuk volt példás, de a munkában is megtalálták a közös hangot. Dani dolgozott az együttessel, háttérmunkát és videókat készített, mindenben egyetértett az apjával. Amikor legutóbb beszéltem vele, azt mondta, az Omegával való munkát nem szeretné feladni. Tisztelte, szerette az apját, és viccesen Meckynek szólította őt. Daninak már családja van, és szomorú, hogy az édesapja nem tölthetett elég időt az unokákkal. Zsóka előző kapcsolatából is van már unoka, de még nagyon picik a gyerekek, akik így már nem is ismerhetik meg a nagypapájukat

– árulta el a menedzser a lap felkeresésére.

A cikkből az is kiderül, hogy próbálták elérni Kóbor János fiát, Dánielt, ám nem jártak sikerrel.

Borítókép: Kóbor János (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.