időjárás 5°C Vilma 2022. december 5.
logo

Rúzsa Magdi az egyensúlyt keresi

Forrás: Origo.hu
2022.11.19. 13:37 2022.11.19. 13:51
Rúzsa Magdi az egyensúlyt keresi

Hamarosan kilenc hónaposak lesznek Rúzsa Magdi hármas ikrei, az énekesnő ennek ellenére már nyáron is koncertezett. Most őszintén beszélt arról, milyen anyaként folytatni karrierjét és mi a legnagyobb félelme az anyasággal kapcsolatban.

Rúzsa Magdi folyamatosan próbálja megtalálni az egyensúlyt karrierje és az anyaság között, ugyanis nagyon nehezen hagyja ott az ikreket, még akkor is, ha csak pár óráról van szó. Nemrég megjelent mézes recepteket tartalmazó harmadik szakácskönyve is, de emellett még rengeteg megvalósításra váró terve van a jövőre nézve. 

Szeretnék egy kicsit mást, visszanyúlni régi dolgokhoz, egy különleges hangulatot teremteni. Egyre gyakrabban csöng a telefonom, hogy gyerünk, gyerünk, és velem ilyen még sosem történt, hogy ne legyen már minden azonnal kész, de nyilván most már a család a legfontosabb

– mondta a Blikknek adott interjúban Rúzsa Magdi, aki már most elkezdett próbálni a februári nagykoncertjére – olvasható az Origo cikkében.

A munka és az anyaság között azonban magára nagyon nehezen szakít időt, mert nem szívesen vesz el a gyerekekkel töltött idejéből.

„A balanszot meg kell találnom, ami most még nem mindig sikerül. Most azt érzem, hogy inkább anya vagyok, ami csodálatos, és igaz, volt egy nyári turné, de számomra fontos az is, hogy az alkotással tudjak foglalkozni. Ne szabad elfelejtenem, hogy ki vagyok, és ha nem alkotok, akkor az nem lesz jó és az visszahathat gyerekeimre is. Már elindultam az úton, amely meghozza az egyensúlyt, ahogy minden dolgozó anyának sikerült ezt megtalálnia” – mondta az énekesnő, aki korábban nem gondolta volna magáról, hogy így reagál az anyaságra. 

Most már tapasztalja, hogy nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő egyensúlyt, hiszen három csöppséggel kell boldoguljon egyszerre, és az ezzel kapcsolatos félelmeit is le kell győzze.

„Jó lenne, ha sikerülne, de ez tényleg úgy működik, hogy meg kell győznöm magam, nem leszek rosszabb anya, ha magammal is foglalkozom. De ez most még nem megy. Amikor meglépném, minden más fontosabb lesz. Figyelmeztettek engem erre korábban mások, de én akkor nagy mellénnyel azt mondtam: velem ez nem fog megtörténni, aztán mégis… Tudom, hogy kell magamra időt fordítani, kell a feltöltődés, mert abból lesz a kellő energia a gyerekekhez és a színpadhoz. Ez most még inkább csak elmélet, bár nagy tapasztalat volt az idei év, a turné, így már látom, mit kell máshogyan csinálni, hogy ez a rendszer jól tudjon a továbbiakban is működni. Egy biztos, a mély vizet már túléltem, büszke vagyok magamra és a családomra” – zárta gondolatait Rúzsa Magdi.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Rúzsa Magdi (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.