Liberális salto mortale

A 2022-es választás lesz az ,,új Mohács”, ha teret engedünk a globalomániás siserehadnak.

Bognár Zsolt
2021. 07. 07. 7:57
null
A Századvég Alapítvány a baloldal veszélyes állításaira hívta fel a figyelmet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hagyjuk az udvarias válasz- és viszontválaszokat. Nem érdekelnek az elmeháborodottak közbeszédbe tolt provokatív irományai. Nincs közöm se a hazai, se a nemzetközi baloldal sekélyes, kétszáz szóra korlátozott, azt ilyen-olyan formában variáló, hazánk elleni fröcsögéseihez. Nem lehetek szolidáris azokkal, akik az élet szentségével szemben a normalitás szabadsága helyett képesek lennének beáldozni és vágóhídra vinni hazámat, Magyarországot. Az életunt nyugati milliárdosoknak és politikai bábjainak a hazám nem pálcikára tűzött kotyvasztási alapanyag, amelyhez egyéb összetevőiket keverve és lassú tűzön megforgatva az egészet, nálunk is bevezetnék új kommunizmusuk multikulturális világmenzáját, amit földgolyónk tekintélyes része sajnos már egy ideje kéretlenül és émelyegve fogyaszt. Nem kívánok részese lenni az ,,eszed, nem eszed, nem kapsz mást”, avagy ,,az egyétek meg, amit főztetek” félvállról odapökött kárörvendő, utólagos megjegyzéseinek.

Noha kis balos kuktáink mindent elkövetnek, hogy Michelin-csillagos sztárséfekként tekintsenek rájuk a felséges Nyugat főszakácsai, aközben észre sem veszik, hogy honi feladatuk csupán arra korlátozódik, hogy a készülő főfogáshoz jó étvágyat kívánjanak az elvtelenül igazodó, uszításra mindig kész masszájuknak és trenírozzák őket arra, hogy saját viszolygásuk és hányingerük ellenére a felkínált moslékhoz trendi mosollyal jó arcot vágjanak. Az ,,Orbán bukása mindent visz” opciója nem Orbánt, hanem egész országunkat vinné a levesbe. Már előre hallom, hogy azért is ő lesz a felelős.

Engem egyetlen dolog érdekel: hogy minden magyart figyelmeztessek, a 2022-es választás lesz az ,,új Mohács”, ha teret engedünk a globalomániás siserehadnak. Ne engedjük, hogy hazafias költőinknek újra használniuk kelljen a ,,nemzeti nagylétünk nagy temetője” kifejezést! A baloldal győzelme nem pusztán kormányváltást jelentene hazánkban, hanem azt, hogy ezeréves történelmünk minden megküzdött eredménye elenyészne, az egyféleség a sokszínűségben elvét felváltaná az egyszínű sokféleség. A sokféleség hozná a sok feleség vágyát, a megszámlálhatatlan nemi identitást, gyermekeink egészséges nevelésének összezavarását, az ,,érzékenyítésnek” nevezett alávaló és álcázott támadást a teremtett világ fundamentumaival szemben.

A sok nihilista, kifordított nemiségben fürdőző, ideológiai gyártósoron falanszterbe álló Orbán-gyűlölőnek miért nem elég az a felismerés, hogy hazánkban béke van, nem gyilkolásznak honjukat elhagyott, elvesztett szerencsétlenek saját nyomorúságuk és kilátástalanságuk revansaként bárkit, aki szembe jön velük? Mitől hiszik balos liberálisaink és hazai támogatóik, hogy amit naponta olvasnak és látnak a Fekete Győr András-i ,,vágyott Nyugatról”, az a hízelgő támogatásukkal nem lesz egy szempillantás alatt rögvalóság idehaza is? Akiket vallási meggyőződésből eddig meggyilkoltak, vagy a szexuális sokszínűség jegyében megerőszakoltak, vagy egyéb eszement szándékkal félelemben tartanak a ,,fenséges” Nyugaton, azok vajon ilyennek képzelték-e, képzelik-e a szép új világot? Az ott már-már természetes ügymenetnek számító érzékenyítés eredményei mellett új ellenséggé, bűnbakká kiáltották ki a heteroszexuális fehér embert, akiről Niedermüller Péter óta tudjuk, hogy rémisztő képződmény.

Ki kell mondani: a nemzeti, konzervatív jobboldalnak nincs hova hátrálni.

Miután az étvágyuk hatalmas, újbalos kommunistáink már az ártatlan és naiv gyermekeket is prédaként, amolyan cuki és ízletes desszertként szolgálják fel a nyálukat csorgatóknak. Nyugaton már a hatnapos tyúktojás is érző lény, de az embergyerek abortálása akár a születést megelőző kilenc hónap teljes időszaka alatt csak merő ,,emberség”. Gyermekeink egészséges fejlődését óvodás kortól homoszexuális csókolózó apucikkal és egymást smároló leszbikus anyucikkal érzékenyíteni, megmagyarázni nekik, hogy a mesében a királylánynak van szerszáma, ami nem a villáskulcs és nem a zsebéből, hanem a szoknyájából lóg ki, és amolyan csattanóként a királyfiú fog szülni a mese végén, ez egész egyszerűen sátáni gazemberség. Nemcsak a magyarokkal szemben, de minden emberrel szemben, aki az evolúció folyamatában két lábra tudott állni.

Napjainkban mit látunk: Darwin elméletét fordítva fűzték be a vetítőbe és a büszke tartású ember, a Homo sapiens épp újra a térdre ereszkedésnél tart, amit majd követ a földön való csúszás-mászás, végül tartás nélkül, gerinctelenül az fog következni, hogy visszaúszunk a nagy óceánba. Remek perspektíva.

Tisztelt választópolgárok! Ne hagyják megvezettetni magukat, s 2022-ben csupán azt mérlegeljék, hogy átlátva a hanyatló Nyugat összes, a liberális baloldal által importálni szándékozott ,,világjobbító” ötlethalmazán, hazánkban mi az, amit a két politikai oldal képvisel és kínál. Tiszta szívvel rábíznák-e a balosok szedett-vedett alkalmi társulatára országunk vezetését? Játszanak ők mindent, mi szem-szájnak ingere, vásári paródiát, lásd az ,,előválasztási hacacáré” című sokfelvonásost, játszanak királydrámát, melyben Gyurcsány III. Richárd jelmezébe bújt, de ne feledkezzünk meg szólisztikus előadóművészi teljesítményükről se, külön kiemelve az Orbán Viktor személye köré font szenvedélyes, de végtelenül igaztalan nagymonológjaikat!

Az ember tragédiájában Lucifer mondja: ,,Tragédiának nézed? nézd legott / Komédiá­nak s múlattatni fog”. Valójában tragédia, amit művelnek, és akár komédiának is lenne tekinthető, ha kizárólag a színpadon produkálnák magukat. Ezzel szemben balosaink előadásainak helyszíne nem egy patinás belvárosi színház, hanem a való élet, ahol olcsó poénú ripacsok illegetik-billegetik magukat, éppen ezért ennek a fele sem tréfa. Eddigi előadásaik végén mindig gyér volt a taps és folyton új rendezővel kísérleteznek. Kérdés, hogy kíváncsi-e bárki is 2022-re tervezett nagyoperettjük színrevitelére és négy éven át való műsoron tartására? Nem inkább a jelenlegi kormányzat az a társulat, melynek tizenegy éve garantált kétharmados támogatottságú közönségindexe a garancia a további évek sikeres szezonjait illetően?

Én a magam részéről a járt utat a járatlanért el nem hagyom. Ha a nagybetűs Nyugat is ehhez az elvhez tartotta volna magát, akkor talán nem kellene döbbenten és elhűlve fogadnunk azt a minapi hírt, hogy a szomszédos Ausztriá­ban négy afgán megerőszakolt és megfojtott egy 13 éves, osztrák gyereklányt. Ez az igazi dráma, amit ha komolyan veszünk, akkor az összes balos jóemberkedésről lehull az álarc, és nem lehet kétséges, mi a tétje a 2022-es magyarországi választásnak.

Ébresztő, Magyarország, sorsod kizárólag csak rajtad múlik!

A szerző színművész

(Borítókép: Ellenzéki összefogás Fotó: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.