idezojelek

Elérkezett a kudarcot vallott baloldal megérdemelt vakációja

Minimum kéthetes, amolyan kudarcfeldolgozó vakációra bocsáthatjuk a balos kényszerkoalíció leharcolt vitézeit és vitéznőit.

Cikk kép: undefined

A békemenet felemelő, nyugodt erejéből töltekezve, majd a vasárnapi választási győzelem ismeretében mi, kormánypártiak kimondhatjuk végre, hogy ismételten négyéves elmélkedésre, de előtte még minimum kéthetes, amolyan kudarcfeldolgozó vakációra bocsáthatjuk a balos kényszerkoalíció leharcolt vitézeit és vitéznőit. Újabb választási vereségük átgondolására útra kelhetnek „szegényes minimálbérükből” nyugatra, esetleg választhatnak úti célul egy egzotikus paradicsomi üdülőhelyet is összekuporgatott és „jól megérdemelt” egyéb megtakarításaik terhére, ahol fizetett, de parlamenti lemorzsolódásuk okán sokan már csak fizetetlen szabadságukat tölthetik. Mondjuk ki végre: nem fognak hiányozni.

Bőröndjeiket összecsomagolva indulhatnak feldolgozni újabb négy évre szóló hiábavalóságukat, egyben kísérletet tehetnek annak megértésére, hogy a magyarok többsége miért is nem volt vevő demagóg lózungjaikra, az építkezés helyett a rombolásban fürdőző megnyilatkozásaikra. Bárhol is próbálják megemészteni vágyott hatalomszerzésük csúfos kudarcát, abban az egyben lehetnek csak igazán biztosak, hogy a folytatólagos negyedik konzervatív választási győzelemmel a jobboldal szimpatizánsain túl ők is jól járnak. Nem kicsit, nagyon! Amikor pedig néhány hetes vakációjuk végén az istenített Nyugatról vagy a pálmafás Délről hazaszivárognak, Magyarország patrióta kormánya őket is – ha nem is tárt karokkal, de – visszavárja. Ha többen közülük kint felejtik magukat, és a Nyugat lebilincselő (értsd: gúzsba kötő) „szabadságát” választják a „rettenetes” és „kibírhatatlan” Orbán-kormány újabb országvezetése helyett, tegyék, hisz mindannyian csak a hibáikból, a tévedéseikből tanulhatnak. Vannak, akik abból sem.

Amennyiben fáradalmaik kipihenése elhúzódik, úgy akár pár év elteltével is várjuk az ideiglenesen hazát vesztett (eddig hazát vesztő) balos politikusaink élménybeszámolóit a Magyarországon kívüli, tejjel-mézzel folyó Kánaánról. Mi pedig országunk általuk folyamatosan kisebbségnek hazudott józan, jobboldali többségeként a Nyugat és a Kelet szorításában továbbra is megpróbáljuk hajónk vitorláit úgy beállítani, hogy minden viharban, ha úgy alakul, „megfogyva bár, de törve nem” érhessünk partot. A szomszédos háború árnyékában most kell majd igazából legény a gátra. Egy biztos, hogy a Fidesz–KDNP kormányon maradásával, a balosok győzelme esetén azonnal bekövetkező és a magyar társadalomra végzetes gátszakadás az erre való érdeklődés hiányában elmarad.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Annak a gordiuszi csomónak a feloldását pedig a tisztelt balos pártszövetség tagjaira bízom, hogy miként is képzelték csakis a vágyott Nyugathoz kötni véglegesen hazánkat, miközben úton-útfélen a szabad Magyarországról papoltak. Ha valaki fenntartások nélkül kötve van valakihez, az nem szabadság, hanem függőség. A történelem megmutatta, hogy a szervilis és egyoldalú Kelethez tartozás ugyanúgy zsákutca, mint a most szajkózott kizárólagos Nyugat-majmolás balos lázálma. A szolgai elkötelezettség bármely irányban béklyó, a nyitottság, a magyar érdek szerinti középen állás viszont az a magatartás, amely mindenkori szabadságunk előfeltétele. Ennek megértésére a honi baloldal soha nem volt képes, ezért tartanak megérdemelten negyedszer is ott, ahol. Megnyugtató érzés, hogy április 3-a után sem lesz feladatuk hazánk kül- és belpolitikájának irányítása. Össz­nemzeti érdekünk érvényesül azzal, hogy a konzervatív oldal patrióta szabadságeszménye újabb négy évre vált biztosítottá.

Vasárnap este eljött az igazság pillanata, de a nagy munka csak most következik igazán, mert Magyarország előremegy, nem hátra, és ez a lényeg.

A szerző színművész

Borítókép: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.