idezojelek

A Soros-klán igazi EU-tagként viselkedik

Nyugat-Európa most pótolja azt a kínzó hiányosságot, hogy ott sosem volt proletárdiktatúra.

Megyeri Dávid avatarja
Megyeri Dávid
Cikk kép: undefined

Van egy szörnyű gyanúnk, ami ha beigazolódik, alapvetően rajzolhatja át az Európai Unióval kapcsolatos várakozásainkat. Eddig abból a feltételezésből indultunk ki, hogy Brüsszelből meg kell kapnunk a nekünk jogosan járó helyreállítási pénzeket, mivel Magyarország az EU egyik tagállama, ezért kutya kötelességük, hogy velünk szemben teljesítsék a financiá­lis kötelezettségeiket. De mi van akkor, ha ez mind merő illúzió, és nem is mi vagyunk az unió részei, s emiatt blokkolja az Ursula von der Leyen vezette Európai Bizottság a kifizetéseket, így a magyar pedagógusok fizetésemeléséhez szükséges pénzügyi erőforrásokat?

 

A jelek ugyanis egyértelműen arra utalnak, hogy nem Magyarországot, hanem a hazánkban tevékenykedő NGO-kat, civilként felkonferált, külföldről finanszírozott szervezeteket tartják Brüsszelben az Európai Unió tagjainak. Nem lehet másként, hiszen nekik folyósítják, – mit folyósítják, számolatlanul öntik! – egyre kevésbé sutyiban, hanem teljesen nyíltan a valójában nekünk járó eurómilliókat.

 

Lehetne mondani persze erre, hogy nevezett NGO-k is Magyarországon ténykednek, tehát ha ők kapják, olyan, mintha az országnak adnák. Csak hát ezek a globalista-sorosista, hazánkban állomásoztatott militáris álcivil alakulatok eldugják, elnyelik a nagy summákat, semmi közük a magyar emberek szándékaihoz. Így a magyar lakosság ebből egy árva vasat sem lát, legfeljebb a csengését hallja, amint az NGO-k kasszájában landolnak. Ennélfogva mégiscsak az derül ki, hogy a feneketlen pénznyelő automataként működő NGO-k tűnnek igazi, hamisítatlan uniós tagoknak, nem pedig mi. Ha parányi kétely is felmerül eziránt, meg kell csak nézni a lapunk által publikált tényeket, adatokat, amelyek mind azt bizonyítják, hogy Brüsszel, nagyrészt átvéve a Soros György, az agg Uncle George szerepét, számolatlanul önti a hatalmas összegeket az NGO-k részére, teljesítve az álfilantróp spekuláns milliárdos megbízását.

 

Valójában mindegy, milyen célra költik a mi pénzünket ezek a pszeudocivil hadi vállalkozások, csak az a fontos megrendelők szemében, hogy a nemzeti konzervatív kormányt támadják és a lakosságot megfelelő baloldali politikai szemléletformálásban, átalakításban részesítsék. Ha mindezt megfontoljuk, rá kell jönnünk imígyen, hogy talán nem is adtunk pontos helyzetképet, amikor az NGO-kat jelöltük meg az EU tényleges tagjaiként. Hisz az iméntiekből következően ki az igazi tag? Na ki? Nem más, mint maga a kegyelmes – helyesebben kegyelmet nem ismerő – úr, Soros György és korrupciószerető kompániája, élén legkedvencebbik fiacskájával, a birodalom trónusát megöröklő Soros Sanyikával.


Ursula von der Leyenéket pedig nem kellene bántani, amiért nem mi kapjuk az uniós pénzeket, sokkal inkább meg kellene becsülni, hogy legalább őszinték. Nem ködösítenek feleslegesen, nem keltik azt a látszatot, mintha objektívek, uniós jogot tisztelőek lennének, hanem vállalják elfogultságukat a balos pénzmogul, a Superman főgonoszának, Lex Luthornak a babérjaira pályázó vén milliárdos lobbbikommandói iránt. Más talán szépítené a helyzetet és takargatná a korrupciós hajlandóságát. Nem így az Európai Bizottság büszkén keresztényiet­len, antidemokrata elnöke, aki nyíltan támogatja a Soros-klánt és támadja Magyarországot. A mai, Sumáknak áll a világ! mottójú mainstream világban kleine Fische, gute Fische alapon ezt a hozzáállást meg kell becsülni.

Sőt ez az áldozatos EB-elnök és pereputtya odáig megy a nyílt, akarjuk mondani nyílt társadalmas egyenességben, hogy saját korrupciós ügyeit sem szégyelli. Az sms-ekben milliárdos üzleteket bonyolító, aztán az elektromos üzeneteit „elveszítő” brüsszeli nagyasszony és csapata szinte coming outolnak a korrupt európai uniós elit botrányainak a szőnyeg alá söprésével és a globalista, főként amerikai szélsőbaloldal tűzön-vízen és pénzhegyeken át való támogatásával. Nem véletlenül mondta Ursula von der Leyen, amikor Joe Bident több mint gyanús körülmények között megválasztották az Egyesült Államok elnökének, hogy „erre vártunk!”
 

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Hát hogy is várhatnánk el, hogy az uniós helyreállítási alapból és a kohéziós, vagyis felzárkóztatási pénzekből minket és a lengyeleket az ígéreteiknek és a jogállami normáknak megfelelően kifizessenek, amikor az epekedve várt amerikai orien­táció kiszolgálásáról, azaz a baloldali hegemónia helyreállításáról van szó? Ki merné azt állítani, hogy Soros Gyuri bácsinál és kapcsolt részeinél, NGO-inál nincs jobb helyen a pénz? Hisz tisztáztuk már, hogy ők az igazi uniós tagok, civilségükhöz kétség sem férhet, tehát az általuk finanszírozott magyarországi balfékpártok is több jogot formálhatnak szerintük az EU-tagságra, mint a magyar nemzet.


Már csak az vár megválaszolásra, hogy milyen esetben kaphatná meg mégis Magyarország a jogosan járó pénzeket? Ha elnézzük, ki mindenkit támogatnak az illegális bevándorlóktól kezdve unión kívüli országokig, nekünk is Európán kívülről kellene kopogtatnunk.

Vagy talán elég lenne megvárni, amíg pótolják Nyugat-Európában azt a számukra kínzó hiányosságot, hogy ott sosem volt proletárdiktatúra. Tekintve, hogy mifelénk már lefutott ez az önpusztító projekt, ismerve a történelmi törvényszerűségeket, csak meg kellene várnunk, míg nyugaton is kitombolja magát a normalitásüldözés. Ha pedig Közép-Európa után egy idő múlva nyugaton is leszámolnak a kommunista diktatúra illúziójával, ismét érdemes lesz EU-tagnak lenni. Még az is lehet, hogy ők fognak majd rászorulni helyreállítási pénzekre – és a segítségünkre.

Borítókép: Soros György (Fotó: Europress/AFP/Fabrice Coffrini)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Endréék megmondják a tutit

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.