Koncentrációs táborba küldené Orbán Viktort a Politico embere

Zakariás Győző, a szélsőliberális lap katonai tanácsadója is az Orbán-fóbiások csoportját erősíti.

Forrás: Tűzfalcsoport2022. 04. 13. 10:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyarországi ellenzék, Márki-Zay Péterrel az élen az egész kampány során a „szeretetországról” papolt, miközben válogatott sértegetésekkel illették a kormánypárti szavazótábort – emlékeztet a Tűzfalcsoport. A választás napja óta nem szűnt meg a gyűlölködés, az ellenzéki összefogás történelmi vereségét is azzal magyarázzák, hogy a vidéki emberek és a nyugdíjasok ostobák, tájékozatlanok és elhitték, hogy a baloldal és annak miniszterelnök-jelöltje magyar katonákat küldene Ukrajnába. Szerencsére ez a veszély a Fidesz–KDNP példátlan sikerének köszönhetően elhárult.

Viszont itt maradtak azok az ellenzéki gyűlölködők, mint az a férfi, akit a Tűzfalcsoport cikkéből ismerhetünk meg.

Forrás: Tűzfalcsoport/444

A cikkből kiderül hogy, a 444-en megjelent egy cikk még 2017-ben, mely a Politico értesüléseire is hivatkozik. Azt írták benne, hogy a NATO-ban azt mondták,

a magyarokkal semmilyen bizalmas információt nem szabad megosztani.

Az eredeti cikket természetesen a magyar kormánnyal szembeni egyik leghangosabb újságíró, Bayer Lili írta. Az írásban egyébként nyilatkozott az Egyesült Államok egyik korábbi, 2010 és 2013 között Magyarországon szolgáló nagykövete, Eleni Kounalakis, aki nem hiszi, hogy „bárki egy pillanatig is kételkedne abban, hogy Magyarország érdeke, hogy a NATO tagja legyen”. Hozzátette: „Orbán Viktor nem akar orosz befolyást Magyarországon. A miniszterelnök úgy tekint a szerepére, hogy navigáljon a környező hatalmak között és védje Magyarország érdekeit”. Érdekesség, hogy Kounalakis a kiszivárogtatott Podesta-e-mailek alapján bejáratos Soros Györgyhöz – ismerteti a Tűzfalcsoport írása.

Forrás: Tűzfalcsoport/Facebook

Az említett Politico-cikkben megszólaltatták Zakariás Győzőt, a magyar hadsereg nyugalmazott ezredesét, aki azt mondta: „A nyugati szövetségesekkel folytatott kétoldalú katonai információcsere szinte elpárolgott Orbán 2010-es megválasztása után.”

Az 1982 és 1985 között Moszkvában végzett Zakariás az Orbán-fóbiások táborát erősíti. Facebook-profiljából egyértelműen kisül, hogy ellenzéki szavazó, amivel önmagában semmi gond sincsen, csakhogy úgy fest, közülük is a radikálisabbak táborát erősíti. Történt ugyanis, hogy egyik ismerőse – aki nem mellesleg naponta vagy tíz ellenzéki posztot oszt meg, gusztustalan tartalommal – kitett egy képet a közösségi médiában, melyen a magyar miniszterelnököt csontsoványan, fogvatartottként ábrázolják. Többféle módon bizonyíthatóan a fotót kedvelte Zakariás Győző, akitől ezek szerint nem áll távol a gondolat, hogy koncentrációs táborszerű körülmények között tartanák a kormányfőt – olvasható a blog-oldal cikkében.

Forrás: Tűzfalcsoport/Facebook

A Tűzfalcsoport azzal zárja cikkét, hogy felteszi a kérdést kik tehetnek róla, ha valóban bizalmatlanság van hazánk irányában a NATO-ban? A válasz pedig:

Nem más, mint Gyurcsány Ferenc és csapata. Az ő kormányzása alatt történt ugyanis, hogy az orosz titkosszolgálat emberei világították át a magyar titkosszolgálat, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NHB)munkatársait.

Szilvásy György volt titokminiszter jóváhagyásával a bolgár pszichológusnak álcázott fedett orosz ügynökök tizenhat, a magyar NBH állományába tartozó tisztet világíthattak át, ezzel a Legfőbb Ügyészség által közzétett vádirat szerint veszélyeztetve Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatát.

Az eredeti írás ITT érhető el.

Borítókép forrása: Tűzfalcsoport/Facebook

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.