Továbbra is helyesnek tartja a homoszexuális pedagógiai asszisztens, hogy 15 éves korú gyermekkel tart fenn szexuális viszonyt

Hülye, nagyképű, egoista, begyöpösödött – egyebek mellett ilyen szavakkal sértegette a Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógiai asszisztense az új videójában azokat, akik szerint nem normális, ha egy 40 éves férfi egy 15 éves fiúval létesít szexuális viszonyt. Szülői beszámolókból az is kiderült, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens egyebek mellet öngyilkosságra buzdító videót is megosztott a közösségi médiában, ahol az iskola gyermekkorú diákjai is követték. A diákjával kavaró pedagógus botrányos viselkedése nyomán egymást követően jelennek meg a heves elítélő nyilatkozatok a politikából, valamint a család- és pedagógusszervezetektől.

Munkatársunktól
2023. 02. 14. 13:02
Bite Zsolt Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens továbbra is helyesnek tartja, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. A Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola pedagógiai asszisztense az Instagramon is kitette a botrányos videóját, miután a TikTok korlátozta a fiókját a közösségi elveik megsértése miatt. A korábbi felvétel elejére beillesztett részben a diákjával szexelő pedagógiai asszisztens kikérte magának az azzal kapcsolatos kritikákat, hogy egy gyermekkel tart fenn szexuális kapcsolatot, sőt, erősen sértegette is a vele egyet nem értőket. Ugyanis a pedagógus segéd nagyképűnek és egoistának aposztrofálta a bírálóit, akik szerinte a „begyöpösödött” véleményüket az „orvostudomány és a jog eredményei fölé helyezik”. Emellett az oktatáspolitika csődjének nevezte, hogy az iskolarendszer az őt kritizálókhoz hasonló embereket „termelt ki”. – Újra és újra feltöltöm a videót, csak hogy ne maradjatok hülyék – üzente a normalitás híveinek.

A korábban a TikTokra feltöltött videóban a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens azt is hangoztatta, hogy az érvényes jogszabály szerint csak az minősülne pedofíliának, ha a partnere életkora egy évvel kevesebb, vagyis 14 év alatt lenne. A pedagógiai asszisztens az önmeghatározása szerint efebofilnak, vagyis olyan embernek minősül, aki a 15–19 éves közötti gyermekekhez vonzódik szexuálisan, s szerinte ez teljesen normális.

A megbotránkoztató felvétel kapcsán több szülő és diák arról beszélt a sajtónak, hogy a pedagógiai asszisztensnem csak a jó ízlés határait lépte át. A PestiSrácoknak nyilatkozó egyik szülő például elmondta, hogy a felsős diákok szülei már korábban jelezték: egyebek mellett az aggasztotta őket, hogy a segédpedagógust több diák is követte a közösségimédia-platformokon, ahol a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens például öngyilkosságra buzdító videót tett közzé. 

Vannak szuicid gondolataim. Naponta. Vannak gyógyszereim is, amik kordában tartanak, és visszaterelnek a hétköznapi mókuskerékbe. De van értelme ennek a mókuskeréknek? Minden nap ugyanazokat a játszmákat játszani? Van értelme a gyógyszernek, ami függővé tesz, hogy a társadalom felé a szebbik pofádat mutasd , amíg bele nem fásulsz? Nem lenne egyszerűbb kiugrani a mókuskerékből?

 – fejtegette a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens egy felvételen. Kiderült, hogy több érzelmileg labilis diák is követi az „efebofil” pedagógiai asszisztenst, aki ráadásul azt is részletesen elmagyarázta a diákoknak, hogy miként tudják megnézni a 18 pluszos videókat.

Figyelemre méltó, hogy az iskola úgy reagált ezekre a panaszokra, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenst alsó tagozatos diákok mellé osztották be, ahol immár még kisebb gyermekeket igyekezett érzékenyíteni a homoszexualitás iránt.

 A botránnyá dagadt ügy kapcsán a szülők több kérdést is feltettek az iskolának, amely egy szikár üzenetben annyit közölt velük, hogy a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztenssel szemben vizsgálat van folyamatban, s annak lezártáig nem fog munkát végezni az intézményben.

Az „efebofil” pedagógiai asszisztens botrányos kijelentései heves reakciókat váltottak ki a közéletben, hosszan lehetne sorolni az elítélő nyilatkozatokat. 

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője például egy Facebook-bejegyzésben úgy értelmezte a történteket, hogy megsértették és megtámadták a gyermekvédelmi törvényt, a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) alapítója, Király Nóra pedig a pedofília törvényi meghatározásának módosítását sürgeti.

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke erkölcsileg rendkívül aggályosnak nevezte a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógus viselkedését. Figyelemre méltó, hogy több jogvédő szervezet – például a Magyar Helsinki Bizottság és a Társaság (TASZ) a Szabadságjogokért – cáfolta a diákjával szexuális kapcsolatot létesítő pedagógiai asszisztens azon állítását, hogy ők látnák el a jogi képviseletét az esetlegese rágalmazási perekben. Érdemes megjegyezni, hogy a TASZ kommünikéjében azzal kapcsolatban is óvatosságra intettek, hogy magától értetődően önkéntes beleegyezésen alapulónak tekinthető-e a szexuális kapcsolat egy 15 éves gyermek, valamint egy 40 éves férfi között.

Borítókép: 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.