A DK új üdvöskéje eddig testőrként védte a politikusokat + videó

Ahogyan arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Gyurcsány új üdvöskéje volt az egyike azoknak, akik festékkel fújták le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét. Abd El Rahim Ali azonban eddig testőr volt a pártban, feladata az volt, hogy a sajtó munkatársai ne tudják végezni a munkájukat.

MAGYAR NEMZET
2023. 03. 15. 7:09
Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője utcafórumot tartott (Fotó: Kurucz Árpád)
Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció frakcióvezetője utcafórumot tartott (Fotó: Kurucz Árpád)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági tagozatának elnökségi tagja jelentette be a párt idei,  március 15-i rendezvényét, amiből arra lehet következtetni, hogy a párt komolyabb feladatokkal fogja megbízni a közeljövőben. Többek között ő volt az, aki pár nappal ezelőtt festékkel fújta le Szálasi Ferenc feleségének síremlékét is. 

Mint ismert, a DK-t az összefogás jegyében sem az antiszemita kijelentéseiről ismertté vált jobbikos Bíró László támogatása, sem Z. Kárpát Dániel karlendítős videója nem zavarta korábban.

Abd El Rahim Ali azonban nem most bukkant fel a DK holdudvarában. Feladata eddig az volt, hogy a párt rendezvényein akadályozza a sajtó képviselőit a munkavégzésben.

 Egy tavaly márciusi felvétel tanúsága szerint a Mediaworks operatőre elé rendszeresen odaállt, hogy az ne tudjon felvételeket készíteni Dobrev Kláráról, a riportereket pedig nem engedte a politikusok közelébe.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc, a DK vezére (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.