Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Korábbi hazug ígéreteire kér új ciklust Karácsony Gergely

Nem erre kapott bizalmat a választóitól – írta posztjában Szentkirályi Alexandra.

2024. 05. 23. 7:42
KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely (Fotó: MTI/Komka Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Karácsony a csillagokat is leígérte, most pedig ugyanazokra a hazug ígéreteire szeretne kérni még egy ciklust, de a Budapestieket nem lehet átverni” – írta Facebook-posztjában Szentkirályi Alexandra. 

A kormánypárti főpolgármester-jelölt már több korábbi bejegyzésében lerántotta a leplet Karácsony Gergely eddig be nem teljesített ígéreteiről. Legutóbb a főpolgármester hajléktalanokkal kapcsolatos állítását cáfolta meg, aki szerint érezhetően csökkentették a közterületi hajléktalanok számát. Ennek kapcsán Szentkirályi Alexandra jelezte, hogy sok mindent érezhetnek a budapesti lakosok, csak azt nem, hogy kevesebb hajléktalan lenne.

Arra is volt példa, hogy Karácsony Gergely egy interjúban hozta magát kellemetlen helyzetbe a konkrétumokat nélkülöző magyarázkodásával a pesti fonódó villamoshálózat jövője kapcsán, amely után még a többségében baloldali Telex-olvasók is cinikusan kommentelgették, hogy zéró konkrétum, zéró cselekvés, csak a semmi habosítása. Az interjúban Karácsony több cikluson átívelő fejlesztésként állította be még az óriási pénzt, energiát és időt igénylő Városháza park megvalósítását is, ami megmosolyogtató: egy parkoló felszámolásáról van szó.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.