Takács Péter: Magyar Péter indulatot akar csiholni a kormányváltáshoz, de ez nem fog működni + videó

Közel két hete véget ért Magyar Péter nyári kórházlátogató körútja, azóta már sokkal kevesebb szót ejt az egészségügy állapotáról. Miközben a Tisza Párt elnöke úgynevezett VIP-szolgáltatásokról is le akarta rántani a leplet, elárulta, hogy felesége révén ő maga is jogosult volt bizonyos szolgáltatásokra. Az egészségügyi államtitkár szerint Magyar Péter célja a hisztériakeltés volt.

2024. 09. 04. 18:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter a kórházjáró performance-ával elsősorban a magánéleti botrányairól, a végigbulizott nyaráról és a VIP-partikról próbálta elterelni a közvélemény figyelmét – mondta Takács Péter a Magyar Nemzetnek. Az egészségügyi államtitkár meglátása szerint a Tisza Párt elnöke nem a kórházak mindennapos valóságát akarta bemutatni, hanem a hisztériakeltés volt a célja, amit a Facebookon nagyon eredményesen tudott terjeszteni, hiszen jó kapcsolatot ápol a Metával.

Mint emlékezetes, az egyik legemlékezetesebb akciója az volt a politikusnak, amikor a Honvédkórház VIP-osztályát szerette volna megmutatni. Takács Péter arról számolt be, hogy itt egy úgynevezett speciális rendeltetésű részlegről van szó, ahol különösen védendő személyek ellátása zajlik, tehát például NATO-katonák vagy sérült ukrán katonák ellátása. Emlékeztetett arra is, hogy minden államban van egy erre a célra kijelölt, jellemzően katonai felügyelet alatt álló kórház, ahol az állami vezetőket is ellátják. 

Takács Péter szerint Magyar a felesége révén járhatott ebben a részlegben, éppen ezért pontosan tudnia kell, hogy egy speciális biztonsági előírásokkal működő NATO-részlegről van szó, mint ahogyan azt is tudnia kellett, hogy itt felvételt sem lehet készíteni, csak erről elfelejtette tájékoztatni a rajongótáborát. 

Tehát a célja az indulatok felkorbácsolása volt, dezinformáció terjesztésével.

Takács Péter arra is felhívta a figyelmet, hogy amikor Magyar Péter VIP-ellátásról beszél, akkor meg kell említeni, hogy jogszabályok lehetővé teszik többletszolgáltatások kérését, térítési díj ellenében. 

Magyar Péter pedig korábban ingyen szeretett volna igénybe venni ilyen szolgáltatásokat, erről pedig sms-e is van. De arról is van tudomása, hogy több kórházi főigazgatót is megkeresett Magyar Péter hasonló típusú kérésekkel.

 

Az egészségügyi államtitkár azt is leszögezte, hogy nem azzal van a baj, ha valaki konstruktív kritikát fogalmaz meg az egészségüggyel kapcsolatban, hiszen számos szakmai szervezettől és a lakosságtól is kapnak visszajelzéseket, az egészségügyi ellátási rendszer megújítása terén pedig tervszerű kormányzati munka zajlik. Takács Péter szerint a probléma akkor van, amikor valakinek a zsigeri indulatkeltés a célja, márpedig a globalista baloldal mindig arra játszik, hogy az elégedetlenségből indulatot csiholjon, ami aztán kormányváltáshoz vezet. 

– Ezt a célját Magyar Péter nem fogja elérni – zárta gondolatait az egészségügyi államtitkár.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.