Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: Manfred Weber

170 cikk 1/17 oldal

Brüsszel bevételére készül Salvini

Már vasárnap eldőlhet, hogy megalakul-e az uniókritikus és bevándorlásellenes szupertömb Európában. A szuverenista szövetséget meghirdető Matteo Salvini mindenesetre magabiztos kampányzárót tartott.

Timmermans lehagyhatja Webert

Weber számára vészjósló lehet, hogy médiaelemzők szerint magasan Timmermans holland exkülügyminiszter szavaira figyeltek a legtöbben a Twitteren.

Lakájok

Magyarország magyarok általi lejáratása nem új keletű. Göncz Árpád köztársasági elnök 1993-ban az olasz La Stampa című lapnak úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon nincs sajtószabadság.

Lényeges kérdésekről nincs társadalmi vita

Elmosódtak az ideológiai határvonalak Manfred Weber és a szocialista Frans Timmermans között, ami kihat az európai parlamenti választások hangulatára.

Weber most már közelebb hozná Európát az emberekhez

Az Európai Néppárt csúcsjelöltje szerint a párttársának számító Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottság jó munkát végzett, de ő az „új kezdet” jelszavával irányítaná a testületet.
170 cikk 1/17 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.