Négy Black Friday-tipp a legnagyobb kedvezmények megszerzéséhez (X)

A Black Friday, azaz Fekete Péntek lassacskán nálunk is hagyománnyá vált, ezért egyre többen várják, hogy az extra alacsony árakat kihasználva megszerezhessék a rég kiszemelt termékeket. Ha te is minden évben tűkön ülsz, hogy lecsaphass a rendkívüli akciókra, akkor az alábbi négy tipp neked szól. Érdemes tehát odafigyelned ezekre, hogy garantáltan megkaphasd, amire vágysz.

SZPONZORÁLT TARTALOM
2022. 11. 16. 16:00
Women with shopping bags near the shopwindow
Négy Black Friday-tipp a legnagyobb kedvezmények megszerzéséhez Fotó: RossandHelen
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

1. Legyünk résen

Mindenki tudja, hogy a Black Friday nemcsak a legjobb árak megtalálásáról szól, de a kiszemelt termékek megfelelő időben történő vásárlásáról is. Az áruházak készletei ugyanis végesek, és több ezer másik vásárlóval kell néha versenyeznünk azért, hogy miénk lehessen a kinézett darab. A Black Fridayre ezért alaposan fel kell készülnünk. Érdemes feliratkoznunk kedvenc áruházunk hírlevelére, hogy időben tudjuk, mikor kezdődik náluk pontosan a Fekete Péntek. Érdemes már a kezdés napján jó korán bedobni a kosárba például a rég kinézett női hátitáska modellt az Ecipő oldaláról, hogy véletlenül se vigyék el előlünk. Várhatóan sokan már nagyon korán hasonlóan fognak cselekedni, ezért kell előre bekészítenünk a webáruház oldalát. Az Ecipő oldalának esetében például igen gyorsan megtaláljuk a különféle kategóriákat, ezeket érdemes előre külön ablakban megnyitni. A példánkban említett női hátitáskák kedvezményeit a https://www.ecipo.hu/taskak/hatizsakok.html linken is látni fogjunk majd.

2. Ellenőrizzük internetkapcsolatunkat

A Black Friday kétségkívül egy igen izgalmas esemény, hiszen az olyan nagy webáruházak, mint az Ecipő is, filléres áron kínálják a legtrendibb luxusmárkák termékeit. Nagy is ilyenkor a nyüzsgés, és a magas látogatottság miatt gyorsan elkapkodhatják a termékeket. Sokszor csupán másodperceken múlik az egész, ezért nem érdemes az internet szeszélyeire bízni magunkat. Ha eredményesen szeretnénk vásárolni, akkor jobb úgy alakítani a napunkat, hogy otthon, stabil internet előtt tudjunk levadászni a kinézett darabokat. Ez azért is fontos, mert megeshet, hogy a rendkívüli látogatottság miatt az oldal is lelassulhat. Így viszont biztosan tudni fogjuk ezt, és azonnal lecsaphatunk, amint az oldal helyreállt.

Young woman with shopping bags near mall. Spring Style. Consumerism, purchases, shopping, lifestyle.
 

3. Tájékozódjunk

Az információszerzés sok előnyt jelent. Az Ecipő oldalán a https://www.ecipo.hu/blackfriday linkre kattintva felkészülhetünk a Black Fridayre. A leírások segítenek abban, hogy pontosan mikor és hogyan zajlik majd a Fekete Péntek az Ecipőnél. Ezen információk birtokában pedig sokkal hatékonyabban és nyugodtabban tudjuk kiválogatni a legnagyobb márkák kiszemelt darabjait.

4. Legyen stratégiánk

Előreláthatóan a legikonikusabb márkákra fognak a legtöbben rákeresni. Ezért ha nekünk például egy olyan slágermodell kell, mint a Nike Air Force One, akkor érdemes jó előre felkészülni a rohamra. Válasszuk ki a modellt már a Black Friday előtt, és a pontos mérettel együtt készítsük be. Írjuk fel egy listára, mire vágyunk, és keressük ki előre a webáruházból. Mindenképp olyan stratégiát érdemes követni, ahol a régen vágyott darabokkal kezdjük a vásárlást, majd csak ezután kerítünk sort a böngészésre. Tehát kiemelten fontos, hogy legyünk tisztában vele, mit szeretnénk vásárolni. Ha például a már említett Nike Air Force One modellt szeretnénk, akkor tisztázzuk előre, hogy pontosan milyen színt és fazont keresünk. A következő cikk segíthet ennek eldöntésben: Öt mód a Nike Air Force One viselésére nők számára.

Képek forrása: Ecipo.hu

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.