Következő mérkőzések
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország

Ez vár a közép-európaiakra, ha Brüsszel migránspárti marad + videó

Ha a migrációs paktum a gyakorlatban is életbe lép, azok a tagállamok, akik behódolnak a brüsszeli akaratnak, kevés idő után Franciaországhoz hasonlítanak majd, ahol egyre több helyen kell rettegésben élniük az európaiaknak.

2024. 05. 26. 20:46
Párizst már azelőtt bevették az illegális migránsok, hogy 2015-től kezdve milliók érkeztek Európába (Fotó: Hans Lucas via AFP/Raphael Kessler)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brüsszel szerint az uniós migrációs paktum értelmében két dolgot tehet egy tagállam: vagy befogadja azokat a migránsokat, amelyeket a brüsszeli bürokraták odaküldenek, vagy súlyos fejpénzt kénytelen befizetni a közös kasszába. Hogy mit okozna a tömeges migráció a tagállamokban, arról már Nyugat-Európában sokat tudnak mesélni az ott élő európaiak – akik mellesleg egyre inkább fogyatkoznak. Franciaország már régen elesett, a 2015-ös nagy migrációs hullám csak tovább mélyítette a problémákat a közbiztonság terén. Az alábbi videón látható jelenetek ma már mindennapossá váltak: fiatal migránsok tombolnak és törnek-zúznak az utcán.

Gyakran a bankautomatákat is megpróbálják kifosztani.

Az erőszakos migránsok gyakran támadják meg a járókelőket, alkalomadtán még egymást is összeverik a rivális bandák, akik nem ritkán drogot árulnak az utcán. Rengeteg gyilkosság történt Franciaország utcáin az elmúlt években.

Többször előfordult már az is, hogy Párizs reptereit verték szét a megvadult és erőszakos migránsok. Az alábbi videón éppen a rendkívül forgalmas Charles de Gaulle repteret teszik tönkre.

A párizsi olimpia már a nyakunkon van, a francia főváros utcái pedig tele vannak drogos migránsokkal, akik az utcán heverik ki a kábítószerezés fáradalmait.

Sok illegális bevándorló szerzett magának sátrat, de biztosan nem azért, hogy elsőkként jussanak be az olimpiai megnyitóra. Mivel a befogadóközpontok zsúfolásig megteltek – ráadásul ott kénytelenek elbíráltatni egy idő után a menedékkérelmüket –, inkább az utcán élnek.

Borítókép: Párizst már azelőtt bevették az illegális migránsok, hogy 2015-től kezdve milliók érkeztek Európába (Fotó: Hans Lucas via AFP/Raphael Kessler)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.