Koncertekről beszélgettek a Hammerworld magazinban

A Petőfi rádió Hammerworld magazinnal közös rockzenei műsora, aktualitásokkal, és a magazinból is megismert rovatokkal, interjúkkal jelentkezett most is. Kiemelték, hogy Pearl Jam-, Kiss- és Tom Jones-koncertek lesznek, úgyhogy mindenki készüljön háromnapi élelemmel!

Magyar Nemzet
2022. 07. 11. 22:01
null
Kiss
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magazinban elhangzott, hogy a Pearl Jamet várja mindenki a legjobban, mivel a 90-es évek óta nem jártak Magyarországon. Kiss-koncert is lesz, a zenekarral interjú is készült, amelyből kiderül, hogy kinek vannak magyar gyökerei, ki az, aki Szabolcs-Szatmár megyében született és magyarul is beszélt. A műsorvezetők ezt a koncertet ajánlották a legjobban mindenkinek, mert mint mondták: ez lesz az utolsó turnéja a Kiss zenekarnak.

A podcastból azt is megtudhatták a hallgatók, hogy a Deaf Leppard új lemezt jelentetett meg. Mint mondták, régóta nem csináltak lemezt, és most saját gyökereikhez nyúltak vissza, a 70-es és a 80-as évekhez. Arról is szó volt, hogy az új albumon kellemesen hallgatható slágeres rockzene található.

A műsorban érdekes információk hangzottak el a Fait No More egyik tagjáról, Billy Gouldról, aki egy interjúban beszélt magáról. Kiderült, hogy magyar felmenői vannak, és imádja a lecsót és a gulyást.

Megszólalt a műsorban Paksi Endre is, akivel Erdélyben beszélgettek.

Aki kíváncsi arra, hogy miről, hallgassa meg az adást.

Borítókép: a Kiss zenekar (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.