Lebénult az Iron Maiden egyik tagja, de azért végigcsinálta az európai turnét

A jobb oldala válltól lefelé. Holnap azért még vár rá egy utolsó megpróbáltatás a heavy metal „szent földjén”.

Magyar Nemzet
Forrás: Instagram2023. 08. 03. 16:58
Iron Maiden rocks fans at Shanghai concert
English heavy metal band Iron Maiden performs at its concert in Shanghai, China, 26 April 2016. (Photo by Li lewei / Imaginechina / Imaginechina via AFP) Fotó: Imaginechina via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nicko McBrain, az Iron Maiden dobosa az Instagramon számolt be egy videóban arról, hogy januárban stroke-ot kapott, emiatt a jobb oldala válltól lefelé lebénult. A bejegyzésben hozzáfűzte, hogy a családjának és orvosainak köszönhetően már hetvenszázalékos javulást sikerült elérni. 

Vallott arról is, hogy egyből azt gondolta, hogy a karrierjének vége, de végül ez nem így alakult. A banda menedzsere, Rod Smallwood arról írt, hogy nagyon büszkék Nickóra, mivel be tudta fejezni a zenekar aktuális turnéját és alig várják, hogy újra vele léphessen színpadra az Iron Maiden a jövőben is. 

Még egy megpróbáltatás azért vár a zenekarra: a sárdagonyává változott Wacken Open Air fesztivál fő fellépőjeként zárják az idei európai kört augusztus 4-én, amennyiben az időjárás és a szervezők kőkemény munkája a metálosok „szent földjén” ezt levetővé teszi. 

Borítókép: Nicko McBrain (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.